Skip to content

Brandul de anvelope Hankook

Anvelopele Hankook combină performanțele bune pe toate tipurile de suprafețe cu cel mai bun preț. Manipularea sigură, în condiții diferite de vreme, înseamnă că, călătoria este sigură și confortabilă, indiferent de prognoză.

Peste 70 de ani de experiență și îmbunătățirea continuă a produselor garantează popularitatea mărcii Hankook printre șoferii din întreaga lume. Datorită amestecului inovativ al mărcii și benzii de rulare speciale, nu veți fi limitați de vreme; veți ajunge mereu la timp, conform planificării.

Aplicarea tehnologiei moderne și a materialelor de înaltă calitate asigură că anvelopele de vară, anvelopele de iarnă și anvelopele all season sunt potrivite pentru conducere în condiții diferite. Cu aceste anvelope Hankook, nici o bordură nu vă va speria. Calitatea ridicată a anvelopei coreene este confirmată de faptul că produsele sale sunt folosite de companii precum Audi, Ford, Renault și Volkswagen ca echipament original.

Ca o companie, Hankook crede în durabilitate, astfel încât veți călători mai multi kilometri cu un set de anvelope. De asemenea, înseamnă că veți cheltui mai puțini bani, pentru că nu va trebui să vă înlocuiți atât de des anvelopele. Designul special al pneurilor creeaza o economie de funcționare, adică consumul de combustibil va fi mai mic și veți economisi bani.

Curiozitati despre anvelopele Hankook:

  • În coreeană, Hankook înseamnă pur și simplu „Coreea de Sud”.
  • Potențialul de producție este văzut în opt fabrici pe patru continente: două în Coreea, trei în China și cate una în Ungaria, Indonezia și SUA.
  • Hankook ocupă locul 7 printre cei mai mari producători de anvelope din lume.
  • La fel de surprinzător ca și prima piață de export a Hankook (Pakistan) este locația neobișnuită a primei sale filiale străine, care a fost deschisă în 1976 în Kuweit.
  • Compania are peste 14.000 de angajați, iar anvelopele sunt folosite de șoferi în 180 de țări.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *