Skip to content

Tu cum stai cu neuronii?

Stii momentul ala in care astepti cu nerabdare ca bebelusul sa te strige pentru prima data „mama”? Ei bine, gandeste-te ca peste un an sau doi s-ar putea sa te strige de un milion de ori intr-o singura zi si crede-ma nu exagerez deloc.

Am ajuns ca la un moment dat sa raspund fara sa ma controlez doar daca cuvantul incepea cu „ma-„. Atunci mi-am dat seama cat sunt de stresata si ca neuronii mei au nevoie de putin ajutor.

Putin mai mult, avand in vedere anul extrem de aglomerat care a trecut. Asa se face suplimentul de la Ayurmed ajunge la persoana potrivita si mai mult de atat, la momentul potrivit.

Inainte sa incep administrarea acestui supliment m-am informat putin despre ce ingrediente are, ca sa ma pot convinge ca este ceea ce am nevoie.

Proprietatile plantelor din compozitie:

Passiflora incarnata (Floarea pasiunii) –Passiflora este una dintre cele mai cunoscute plante pentru linistire si calmare, ce reda starea de bine a psihicului si senzatia de echilibru. Are efecte pozitive asupra stresului si este eficienta in reducerea starilor de teama nejustificata. Ajuta la inducerea relaxarii si a starii de bine, a confortului psihic, calmului si echilibrului. Ajuta la inducerea unui somn profund si odihnitor, contribuie la functionarea normala a sistemului circulator, contribuie la diminuarea stresului, a starilor depresive si anxioase.

Tamarindus indica (Tamarin) – semintele de tamarin contin cantitati mari de proteine (13-20%), carbohidrati (46-50%), fibre (20%), tanin (20%), vitamine hidrosolubile (B1, B2, PP) macroelemente (K, Ca, P, Mg) microelemente (Fe, Mn, Cu, Zn, Mo) si o cantitate mare de aminoacizi esentiali (tirozina, acid glutamic, serina, alanina, cisteina, methionina, triptophan, threonina), acizi grasi (esteri ai acizilor linoleic, linolenic, palmitic si stearic). Colina si lecitina sunt substante care au efecte benefice in Parkinson. Cantitatea mare de fibre din seminte favorizeaza tranzitul intestinal reducand fenomenul de costipatie prezent in caz de Parkinson. Semintele de tamarin sunt sursa pentru obtinere industriala a polizaharidelor si taninului. Polizaharidul din seminte nu hidrolizeaza la fierbere in solutii neutre spre deosebire de pectina din fructe si formeaza un gel stabil.

Hypericum perforatum (Sunatoare) – substantele bioactive din planta (hypericina, pseudohypericina, hyperforina, acid cafeic, acid clorogenic) restabilesc echilibrul psihoemotional, inducand relaxarea si somnul. Hypericina este inhibitor MAO fiind utila in cazul bolnavlor de Parkinson. Planta are proprietati calmante si este antidepresiv usor. Este un supliment in starile de tensiune, agitatie, stres. Mentine concentratia de serotonina din creier. Creste nivelul de melatonina, regleaza ciclurile zi/noapte si somn/veghe.

Ginkgo biloba (Arborele pagodelor) – extractul din frunze de Ginkgo biloba contine ginkgolide; Componentele antioxidante din extractul de Ginkgo biloba sunt in special flavonoidele, vitamina C si carotenoidele. Acestea neutralizeaza radicalii liberi, impiedicand peroxidarea lipidelor si imbatranirea ADN-ului mitocondrial. Efectele antioxidante sunt mai pregnante la nivelul creierului, retinei si sistemului cardiovascular.

Salvia officinalis (Salvie), Frunze – Frunzele contin taninuri, principii amare, ulei volatil , vitaminele B1 si C, saruri de potasiu, glicozide, polifenoli si rãsini. Salvia este benefica pentru sistemul nervos, are un efect relaxant si contribuie la reducerea starilor de anxietate. Actioneaza la nivel emotional calmand si aducand seninatate; este un suport pentru combaterea oboselii fizice, mentale si a starilor depresive.

Asadar un produs ce contribuie cu succes la mentinerea structurii si functiilor cerebrale prin mentinerea integritatii neuronilor si a ritmului normal de transmitere a informatiilor.

Voi cum reusiti sa va mentineti pe linia de plutire? Ati apela la astfel de suplimente ca Neuro Power?

9 Comments

  1. As apela cu încredere ,mai ales ca este natural

  2. Sunshine Elena Selevestr Sunshine Elena Selevestr

    E bine de stiut de acest supliment alimentar.

  3. Valeria Chertes Valeria Chertes

    La stresul din ziua de azi cred că fiecare ar trebui sa luăm.

  4. mihaelanistor mihaelanistor

    Aș apela la astfel de suplimente dacă aș simti ca e nevoie.

  5. portiadecitit portiadecitit

    Si pe mine ma cam ajunge oboseala si stresul si cred ca voi apela si eu la un supliment.

  6. Nu am inceput sa iau pastile, dar incerc sa ma mentin pe linia de plutire. Stau mai rau cu nervii de cand cu copilul ca ajunge uneori sa-mi intinda nervii la maxim

  7. Secretele Simonei Secretele Simonei

    Cred ca femeile au parte des de stres asa ca un supliment alimentar de acest tip este de ajutor. Sper sa apelez si eu la el. Multumesc pentru recomandare. 🤗🤗😘

  8. Simt nevoia de a folosi ceva pentru a nu întâmpină probleme cu memoria pe viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *