Skip to content

Cum ar trebui sa se imbrace o mamica pe plaja

Chiar de cand au rasarit primii ghiocei, ma gandesc la primul nostru concediu la mare, in trei. Daca pana acum am avut alte prioritati, ba renovari, ba copilul prea mic, anul acesta sunt convinsa ca vom reusi.

Dupa ce ne-am decis asupra destinatiei si ne-am rezervat si o camera de hotel, am zis sa imi caut tinutele. Imi doresc sa fie diferite pe parcursul a celor sapte zile cat vom sedea relaxati pe malul marii.

Si pentru ca eu sunt destul de pudica de felul meu si imi place sa fiu cat mai acoperita, dar in acelasi timp cand sunt doar eu cu sotul imi place sa fiu usor indrazneata.

Foarte greu mi-a fost sa aleg tinutele fetitei, iar de ale mele nu mai zic. Haideti totusi sa va arat cateva dintre modelele alese de mine de pe plaja.biz. Vreau sa va spun ca am gasit o multime de costume de la cele mai simple, uni pana la cele mai complexe, multicolore.

Va dati seama cat de greu m-am hotarat. Pentru ca la costumele de baie cu doua piese si nu numai ai o gramada de posibilitati. Cand l-am vazut pe acesta, m-am gandit ca o sa fie perfect pentru a-mi ascunde vergeturile de pe burta ce au ramas in urma sarcinii. Sutienul dispune si de push up, deci este perfect.😉

Nu vreau sa am parte de momente penibile in care fiica-mea sa imi spuna ca mi se vede funduletul, asa ca vreau sa fie cat de cat acoperit.

Va dati seama ca as deruta-o complet sa apar despuiata complet in fata lumii, cand ea se fereste si de taicasu la doar trei ani.

Asa ca ma gandit la rochite de plaja. Indiferent ca sunt confectionate din voal transparent, dantela sau din insertii crosetate, aceste rochite sunt indispensabile si pot fi chiar o solutie salvatoare. Astfel voi putea purta si un costum de baie mai golas, ca acesta.

E bine sa ai o rochita de plaja la indemana pentru ca, eu una nu m-as simti in largul meu sa merg la masa in chiloti. Sau sa ne plimbam in afara plajei cu toate cele la vedere.

De asemenea, o astfel de rochita este ideala in perioada aceea a lunii sau pentru a ascunde mici defecte precum vergeturile sau celulita. Dar sunt potrivite si pentru o seara mai racoroasa petrecuta pe plaja.

Asadar, daca si tu te-ai pregatit de o vacanta la mare, nu uita sa pui in bagaj si cateva rochite de plaja. Daca le comanzi acum, vei putea astepta linistita vacanta pentru ca ai tot ce iti trebuie.

Voi cum va imbracati pe plaja?

Cum vi se par aceste rochite?

38 Comments

  1. ai dreptate, din pacate, in ziua de azi, cam multe mamici uita ca-s mamici si ca au un statut si apar un pic prea desucheate… acum, nu zic, e alegerea fiecaruia, dar e bine sa nu te minunezi de cel mic in acest caz.

  2. Foarte dragute alegerile tale. Eu nu aleg nimic pentru anul acesta, deoarece vara ne rezerva o mica surpriza cu suflet.. dar sper ca anul urmator sa fie destul de mare incat sa putem merge undeva 🙂

  3. Si eu sunt de acord cu faptul ca dupa ce devii mamica ar trebui sa fii mai atenta cum te expui la plaja, mai ales daca n-ai revenit la forma fizica de dinainte de sarcina.

  4. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Îmi place mult costumul de baie albastru.

  5. alegeri foarte frumoase! cred ca fiecare se imbraca cum se simte mai bine, numai sa nu uite acasa simtul ridicolului, in rest… cum se simte mai bine!

  6. UniquebyMM M UniquebyMM M

    îmi plac alegerile tale și sunt de părere că trebuie să pui ceva pe tine, indiferent că ești mămică sau nu.
    Chiar mă bucur când hotelurile înterzic ”defilarea” prin restaurante sau hotel în costume de baie.
    felicitări pentru articol și abordare!

  7. Si eu am vergeturi, dar nu dupa sarcina, ci din cauza unor kilograme in plus acumulate in adolescenta, si desi ma rusinam cu ele inainte, am invatat sa ma accept asa cum sunt. Asa este ca la masa si eu port rochite, in rest doar deux piece:))

  8. Sunt foarte dragute costumele de baie.😻 Nici mie nu imi plac cele care arata prea mult.

  9. Imi place acel pareo cu dantela si rochita

  10. Cazacu Cazacu

    Cu un costum de baie

  11. Arata bine alegerile tale, dar sunt multe costume de baie care sunt potrivite si pentru mamici. De exemplu cu talie inalta sau costum de baie intreg.

  12. Total de acord cu rochitele. Mi se pare ciudat sa te duci la restaurant in chiloti, zau asa.

  13. Imi plac rochitele alese. Eu cred ca mamicile trebuie sa se imbrace in functie de forma corpului lor si cred ca se pot acoperi atunci cand trec pragul plajei

  14. Foarte faine sugestiile tale! Cred ca le-as alege si eu, chiar daca nu sunt mamica 🙂

  15. Secretele Simonei Secretele Simonei

    Nici mie nu imi place sa defilez in costum de baie in afara plajii si, fiind locuitoare de la mare, cand ii vad pe altii (uneori chiar si prin oras) ca defileaza imbracati inadecvat mi se pare extrem de nerespectuos din partea lor. Mi se par foarte frumoase rochitele si o idee buna pentru plaja. 😍

  16. Georgiana Georgiana

    Ce tinute frumoase! Perfecte pentru vacanta❤️ eu aleg deobicei rochite cat mai colorate, sa fie in ton cu vremea calda😍

  17. Sunt tare frumoase tinutele alese de tine. Desi in general sunt mai reticienta sa aleg tinute indraznete, la plaja imi place sa port costum de baie din doua piese, care sa imi permita sa ma bronzez cat mai frumos, cu cat mai putine urme, iar sutienul cu push-up. Iar pentru plimbari, prefer o rochita lejera, vaporoasa.

  18. Carmen Nemeth Carmen Nemeth

    Foarte bun articolul, ar fi de bun augur dacă l-ar citi cât mai mulți . Bunul simt nu se cumpără, se vine cu el de acasă .

  19. Tudorache anuta Tudorache anuta

    Foarte interesant articolul.
    Multumim.

  20. Neicu mihaela lavinia Neicu mihaela lavinia

    Sunt de acord cu tine si desi nu-s inca mamica ,nici eu nu ma simt in largul meu cand ne ducem de exemplu sa mâncăm,parca este ceva mai mult chiar daca vi de la plaja,mi-sa întâmplat de aceea si sustin ideea cu rochita

  21. Anda Stanciu Anda Stanciu

    Multumim de sfaturi

  22. Adina Uleanu Adina Uleanu

    Îmi place mult gândirea ta !

  23. Suzana Marc Suzana Marc

    Imi plac mult tinutele si articolul este foarte constructiv , da este nevoie si de decenta!

  24. Rotaru Gabriela Tatiana Rotaru Gabriela Tatiana

    Interesant articol,superbe tinutele,imi plac,putina decenta nu strica mai ales cand esti mamica asta e si parerea mea.

  25. Moise Ionela Loredana Moise Ionela Loredana

    Produse de calitate deosebit de frumoase

  26. Paula Marin Paula Marin

    Imi plac mult tinutele si articolul este foarte constructiv!!

  27. Madalina Fodulu Madalina Fodulu

    Imi plac foarte mult alegerile tale,toate sunt frumoase!

  28. Nicolae Claudia Nicolae Claudia

    Foarte frumoase rochitele. Sunt total de acord sa nu umplam despuiate prin restaurant

  29. Alexandra Apetrei Alexandra Apetrei

    Ce dragute sunt tinutele! Cu adevărat un articol util!

  30. Anamaria Costia Anamaria Costia

    Sunt superbe ținutele alese de tine , sunt chiar pe gustul meu .

  31. Alecu Maria Alecu Maria

    Alegeri potrivite

  32. Mustafa MELEK Mustafa MELEK

    Interesant articol,superbe tinutele .

  33. Cristina Cristina

    Superba

  34. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *