Skip to content

Sare de mare si 9 legume. Atat.

Azi totul se misca in jurul nostru cu o viteza coplesitoare pe care nu ne-am fi imaginat-o acum cativa ani. Cu toate acestea, parca mai mult decat oricand, suntem in cautarea autenticului si a naturalului. Iar cand vorbim de mancare, desi ne place sa experimentam delicatesele bucatariilor orientale sau occidentale, referinta ramane „ca la mama acasa”.

Acum gustul bucatelor „ca la mama acasa” il dai chiar tu!

Podravka Romania a lansat, de curand, produsul 100% natural Vegeta Natur Legume (75g, 150g si 300g), un amestec perfect din 9 tipuri de legume alintate de soare si sare de mare plina de minerale. Fara monoglutamat de sodiu, fara gluten, fara conservanti. De acum incolo ai grija sa adaugi Vegeta Natur in supe, sosuri, paste, orez sau tocanite, precum si peste toate preparatele din carne pentru un gust desavarsit. Iar daca esti impatimit/a dupa carnea de pui, incearca Vegeta Natur Gust de Gaina 100g – carnea va fi mai savuroasa cu amestecul unic de legume si condimente! In preparatele tale se va dezlantui o sarbatoare a gusturilor si aromelor, deoarece Vegeta Natur Gust de Gaina rafineaza ca prin minune supele, tocanitele, fripturile, mancarurile din legume, sosurile…iar lista nu se opreste aici!

Evident, mai avem o „gama” de surprize pentru tine – Vegeta Natur Condimente la pliculet 20g sau doza sticla 40-60g – care contine zeci de legume si cea mai buna sare de mare. Le gasesti special concepute pentru cartofi, peste, porc, pui, miel sau orice carne la gratar. Adauga-le in felurile de mancare preferate si bucura-te de laudele pe care le vei primi de la cei dragi.

Si pentru ca in fiecare zi suntem cu un pas mai aproape de vara (nu-i asa?), cheama natura in farfuria ta cu un preparat usor pe care il poti consuma cu lejeritate chiar si la cina! Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka Romania, iti propune o Salata cu alune.

Ai nevoie de: 200g mozzarella, 1 lingura Vegeta Natur, 50ml ulei de masline, 100g fasole alba, 100g porumb dulce, 120g avocado taiat cubulete, 50g afine uscate, 100g alune prajite si sarate, 2-3 linguri de otet balsamic.

Taie mozzarella cubulete, presara-le cu o jumatate de lingura Vegeta si adauga 1-2 linguri de ulei de masline. Apoi adauga fasolea, porumbul dulce, fructul de avocado, afinele si alunele maruntite. Iar la final uleiul ramas si otetul balsamic.

Fie ca esti pasionat/a de gatit, gatesti de nevoie sau abia te-ai apucat, Vegeta Natur readuce in farfuria ta gustul de odinioara…

18 Comments

  1. Ilie Trica Ilie Trica

    Super-sfat!

  2. Smarandache Daniella Smarandache Daniella

    super Salata cu alune! voi incerca si eu , multumim :*

  3. in general ma feresc de produsele cu sare, consider ca se foloseste prea multa, dar uneori chiar e nevoie si de ea!

  4. Ceoaca Alina Elena Ceoaca Alina Elena

    Suna bine ce spui tu aici. Folosesc acest tip de poduse :).

  5. Andrei Ungureanu Andrei Ungureanu

    multumim pt sfat si super produse !

  6. mihaelanistor mihaelanistor

    Eu gustul la mâncare îl dau din ingrediente și doar puțină sare!

  7. barbierucristina barbierucristina

    Nu stiam de acest nou produs. Am sa il caut si eu.

  8. Nicolae Claudia Nicolae Claudia

    N-am stiut de lansarea acestor produse. Le voi cauta in magazine

  9. Georgescu Cristina Georgescu Cristina

    Chiar da gust mancarii! Foarte util articolul!

  10. Cociaș Ionela Daniela Cociaș Ionela Daniela

    Mmm..arată foarte bine, voi încerca si eu aceste reteta.

  11. Ilie Otilia Petronela Ilie Otilia Petronela

    Un sfat bun de urmat,produsele de la Podravka sunt preferatele mele

  12. My Butterfly My Butterfly

    Interesanta reteta propusa de tine, am sa o incerc si eu, nu am incercat noua Vegeta pana acum.

  13. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Produse care și eu le folosesc,mulțumim pentru rețeta.

  14. Tanasa Lazarescu Ramona Tanasa Lazarescu Ramona

    Produse de calitate și la preturi avantajoase! !!super tare

Dă-i un răspuns lui Ilie Otilia Petronela Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *