Skip to content

Ce piese nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba

Sunt convinsa ca, odata cu trecerea fiecarui sezon/an si instalarea unui altuia nou, te tot intrebi care sunt cele mai indicate si must-have piese pentru garderoba ta. Garderoba in ansamblul ei poate cuprinde totul, de la haine, pana la incaltaminte si accesorii. Dintotdeauna au existat cateva piese cheie ce nu s-au demodat de-a lungul timpului si care vor fi solutia perfecta la impas. Este confrimat faptul ca, in tot procesul de aranjare fizica si de a arata cat mai bine, elementele cheie sunt fix acest piese aparent clasice care nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

Ce piese nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba

Sa incepem cu aparent cele mai putine (sau nu, dupa cum vor spune multe doamne) – incaltamintea. Din sectorul de incaltaminte nu ar trebui sa-ti lipseasca absolut niciodata cele patru elemente cheie:pantofi eleganti, pantofii cu platforma, botinele si adidasii. Bineinteles, variatii exista sute, mii. Sunt femei ce prefera sa stea zi si noapte pe tocuri, altele se simt mai confortabil in tenisi. Nu trebuie sa-ti umpli casa cu pantofi, dar e bine sa ai minimum doua perechi din fiecare.
La capitolul imbracaminte, cu siguranta rochia neagra, cea rosie si cea alba sunt in top. Ele te pot sava absolut in orice situatie, cu atat mai mult daca modelul ales este unul cat se poate de simplu. Accesoriile te vor ajuta sa construiesti tinute multifunctionale diverse, pentru diferite evenimente in parte. Negrul subtiaza corpul, albul emana eleganta si puritate iar cu o rochie rosie vei emana tot romantismul din lume.
De nelipsit sunt si dungile orizontale, cele care inalta linia corpului, sau cele verticale, ce ofera dimensiune.
Preferatele mele au fost dintotdeauna gecile biker care pot construi un outfit foarte fashion atat in seonul rece, cat si in cel mai calduros. O poti combina cu rochii sau jeans, pulovere, botine, ghete sau pantofi. Cu putina imaginatie vei fi stralucitoare in vazul tuturor.
Si, ca tot pomeneam de jeans, cu siguranta ar trebui sa incerci minim o pereche de blugi foarte stylish precum mommy-jeans, ideali pentru a ascunde formele nedorite sau pentru un outfit confortabil si in tendinte, gata de iesit la cumparaturi sau in parc, cu copiii.
Tot intre favorite se situaza si fustele din piele, care pot fi fie conice, fie clos, simpla sau din pliseuri, cu talie joasa sau inalta. Fustele de piele sunt exact ce trebuie atunci cand iti doresti o tinuta usor rock sau o infatisare eleganta si sexi in acelas timp.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *