Skip to content

Relaxare cu burete si sapun natural de la Techir

Aroma de portocale dulci, ulei de cocos si ulei de ricin, toate acestea amestecate bine, iar forma finala arata ca o prajiturica delicioasa, ghici ce e?

Nu, nu e de mancat. Este un sapun natural cu namol si portocale dulci de la Techir. Este primul sapun de acest gen pe care am ocazia sa il incerc si sunt tare multumita de cum protejeaza, curata si hidrateaza pielea.

Este recomandat ca:

  • sapunul sa fie pastrat intr-o savoniera care sa permita scurgerea apei, in asa fel incat sa-si pastreze textura solida.
  • Folosirea sapunului impreuna cu uleiurile de masaj Techir, pentru prelungirea efectului de hidratare la nivelul pielii.
  • Evitarea contactului direct cu ochii.
  • Verificarea listei de ingrediente pentru evitarea alergiilor.
  • Cel mai mult imi place aroma de portocale ce o emana sapunul atunci cand il folosesti. Face putina spuma si lasa pielea placuta la atingere.

Tot un produs nou este si buretele natural din planta numita Lufa. Cand am auzit de unde provine am fost tare curioasa sa il folosesc.

Atunci cand este uscat, buretele este foarte tare si inainte de folosire este recomandat sa fie clatit sub un jet de apa calda. Chiar daca este mai dur decat ceilalti bureti din comert mie mi-a placut cum lasa pielea dupa spalare si a devenit preferatul meu mai ales ca vorbim despre un produs natural 100%.

Lufa este o plantă din familia castraveților cu fructul comestibil atunci când este crud și care poate fi întrebuințat ca burete natural la maturitate. Fructele sunt uscate natural și apoi depilate.

Durabilitatea buretelui natural este considerabil mai mare decât cea a buretelui sintetic.

Buretele vegetal este cultivat în România.

Întrebuințări:

Lufa se folosește la curățarea și masajul corpului atât umedă cât și uscată, ajutând deopotrivă la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii cât și la deschidere porilor, la intensificarea circulației periferice, ceea ce revigorează, relaxează și dă un tonus bun.

Folosit 24 de ore înainte de epilare, buretele dechide porii facilitând smulgerea firelor de par, iar cele crescute sub piele ies la suprafață. Folosit în mod regulat, buretele lufă ajută la eliminarea toxinelor și la diminuarea țesutului adipos. După folosire, pielea rămâne catifelată și fermă.

Buretele se poate folosi și în bucătărie fiind perfect pentru curățarea veselei.

In concluzie aceste produse naturale sunt pe placul meu si voi continua sa le folosesc.

Voi le-ati incercat?

8 Comments

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Și mie îmi plac produsele naturale.

  2. nu am incercat sapunurile de la techir, dar lufa stiu sigur ca am folosit-o acum ceva timp. e dura, e adevarat, dar e de mare folos in cazul celulitei!

  3. mihaelanistor mihaelanistor

    Am o prietena care e fan sapunuri naturale, ii voi spune si despre acesta.

  4. Arata intr-un mare fel sapunul ala! Cred ca miroase demential, daca e cu portocale.

  5. Încă nu le-am încercat, dar Mulțumesc pentru recomandare 🤗

  6. Eu am incercat sapunul si am ramas uimita cat de hidratant este! Desi folosesc sapunuri in mpod frecvent asata e unul dintre cele mai bune!

  7. Filiz Mustafa Filiz Mustafa

    Ador aceste produse !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *