Skip to content

Siguranta la locul de munca

Atunci cand vorbim despre protectia si siguranta la locul de munca ne gandim la cateva ore plictisitoare de teorie. Insa, nu este deloc asa, daca angajatorii si angajatii sunt instruiti bine, acestia reduc la minim sansele producerii unui accident la locul de munca.

Ce facem atunci cand angajatorii nu stiu sau nu au timp sa isi instruiasca angajatii

Daca va aflati in aceasta situatie trebuie sa stiti ca puteti apela la o echipa care se deplaseaza la firma dumneavoastra si analizeaza locurile de munca si riscurile accidentarii.

Este un atu al acestei firme faptul ca activitatea lor implica atat munca de birou cat si vizite pe teren, pentru o evaluare cat mai exacta.

Protectia muncii va fi predata in teorie apoi testata in practica sub supravegherea consultantilor autorizati pana cand se gaseste cea mai buna varianta a functionarii intregului mecanism.

SmartFox se lauda cu peste 10 ani de experienta. Au inceput prin conceperea unor pachete de servicii de management al securitatii muncii si situatiilor de urgenta care sa aiba o calitate peste media pietei, dar si un bun raport calitate-pret.

Clientii beneficiaza de servicii dintr-o gama diversa de industrii. Daca ar trebui sa enumeram cateva acestea ar fi industria farmeceutica, hoteliera, turism, magazin de retail, industria hoteliera, cazinouri si distributie de produse de curatenie pentru curatenie profesionala.

Consultanta acordata de catre anagajatii si colaboratorii acestei firme se regaseste intr-un portofoliu impresionant in cadrul carora au fost identificate si evaluate riscurile de accidentare si imbolnavire profesionala la peste 500 de locuri de munca.

Cerintele pietei i-au determinat sa creeze pachete personalizate de servicii, in functie de nevoile clientilor, astfel incat riscurile sa fie cat mai mici indiferent de domeniu.

Protectia muncii este un ansamblu de actiuni si masuri pentru prevenirea riscurilor profesionale, este vitala in protectia sanatatii si securitatea lucratorilor, astfel se elimina principalii factori de risc si poate exclude accidentarea prin informare, consultare, instruire si protejare a anagajatilor si a celor care angajeaza.

10 Comments

 1. Roman Nicoleta Ana Maria Roman Nicoleta Ana Maria

  Felicitări pentru articol foarte interesant si util!

 2. Valeria Chertes Valeria Chertes

  Un articol bine venit.

 3. Andreia Butnaru Andreia Butnaru

  Protectia muncii este necesara la orice loc de munca, mai ales ca in ziua de astazi se intampla atat de multe accidente

 4. mihaelanistor mihaelanistor

  Mi-as dori ca la locul de munca, angajatorul sa puna mai mult accentul pe protectia muncii.

 5. Protectia muncii mi se pare esentiala in orice firma. Angajatorii ar trebui sa acorde o atentie mai mare acestui aspect.

 6. Ramona Gheorghe Ramona Gheorghe

  Protectia muncii ocupa un loc important, mai ales in cazul firmelor unde pericolele sunt la tot pasul

 7. Florin Mihai Florin Mihai

  E cel mai important lucru!

 8. Marius Adamei Marius Adamei

  Foarte bine ca mai exista oameni care promoveaza siguranta la munca

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: