Skip to content

Iso 9001, certificarea care ma atrage

Tot ce imi doresc este sa fiu bine servita si sa am parte de cele mai bune produse. Imi doresc sa am garantia calitatii, fiindca aceasta este vitala in epoca noastra, de aceea caut cu privirea iso 9001 inainte de a cere prajiturile la pachet pentru cei dragi.
Imi place sa le duc bunatati, sa le umplu mesele, sa le citesc fericirea din ochi. Iso 9001 imi garanteaza ca:
-ouale au fost proaspete. Cam toate prajiturile contin oua si daca aceastea sunt vechi este nenorocire! Un ou vechi poate insemna hepatita.
-in laborator este curat, desi nu am voie sa intru si sa vad. Certificarea nu ar fi fost eliberata, daca acolo erau muste, gandaci sau rozatoare, teancuri de vase nespalate si podeaua plina de faina si de resturi alimentare.
-personalul se spala pe maini, lucreaza cu manusi si acorda igienei atentia care i se cuvine.
-intre personal si manager este o relatie perfecta, de aceea toti isi dau silinta sa faca prajituri foarte bune si proaspete in conditii de maxima igiena.Am fost in restaurantele si cofetariile care au la vedere certificarea prezentata mai sus si am constatat ca atat servitul este impecabil, cat si gustul si calitatea produselor. Ti se topesc in gura, nu alta si nu trece o luna si gasesti in meniul lor sau in vitrine produse noi.
Imi place cand mi se extinde alegerea si nu este restrictionata la cateva feluri de mancare sau prajituri!
Am invatat sa ma opresc si sa ma decid sa cumpar de acolo de unde au certificare iso, fiindca stiu ca au fost controlati cu atentie si documentul care atesta cresterea permanenta a calitatii si un comportament ireprosabil fata de clienti a fost dat, dupa ce standardele au fost atinse.
Eliberarea certificarii este comparabila cu indeplinirea baremelor de catre un sportiv care se califica si concureaza in finala.
El se straduieste sa atinga acei parametrii sa intre in categoria celor mai buni dintre cei mai buni si sa concureze pentru o medalie.
Imi place sa vad momentul numit calificarea in semifinala sau in finala! Sportivul isi incordeaza atentia, isi ia elan si se straduieste sa treaca de standardele impuse. Spectatorii bat din palme sa il incurajeze sau amutesc, sa nu il incurce. Vine tare, bate pragul, isi ia elan, apoi sare si trece de valoarea impusa. Multimea este in delir si il aplauda, el are lacrimi in ochi de fericire.
Certificarile iso seamana in multe privinte cu acele curse de calificari, fiindca emitentii lor sunt exigenti si ofera si sfaturi menite sa schimbe strategia celor care nu ar trece in mod obisnuit baremele impuse.
Certificareiso.ro este firma care te antreneaza intens sa fii demn sa porti medalia calitatii in tot ce faci, de aceea am nevoie de dovada ca ei s-au implicat in activitatea firmelor care imi ofera produsele si serviciile lor.
Sfatuiesc clientii sa se uite dupa aceste certificari si sa aleaga unitatile care le poseda, fiindca asa au garantia sanatatii si calitatii.Nu are cum sa nu te intereseze in ce oala a fiert supa pe care o servesti la restaurant, cat de bine au fost spalate legumele inainte si sa fii sigur ca mancarea ta nu contine E-uri sau ingrediente stricate!
Posesia certificarii iso face diferenta intre un local in care se mananca bine si ieftin si unul in care se pun legume uscate in supa, iar servirea lasa de dorit. Daca vrei, certificarile reprezinta numarul de stele al localului. Cu cat are mai multe, cu atat este mai bun si sa te duci cu incredere acolo.
Si antreprenorii stiu in acest moment ca aceste documente sunt indispensabile succesului, fiind cea mai eficienta forma de publicitate.
Dragi antreprenori, daca nu aveti certificarea prezentata de mine mai sus, grabiti-va! Pana la sfarsitul lunii august, 2019 aveti sansa sa o obtineti la jumatate de pret, iar consultanta este gratuita!
Nu mai stati fara o certificare iso, fiindca alte unitati au 2-3 si atrag clientii prin aceste dovezi ale serviciilor de calitate pe care le presteaza!
Certificarile iso au fost inventate pentru siguranta clientilor, de aceaa uitati-va dupa ele, asa cum fac si eu. Ele sunt dovezi ca totul este in regula, ca vei manca bine, la un pret rezonabil si ca nu vei face o complicatie cand vei ajunge acasa.

2 Comments

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Mulțumim pentru recomandare.

  2. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *