Skip to content

Curatenie mai usoara cu produsele Asevi

Curatenia, ca in orice familie cu pitici micuti, acum este, iar peste cinci minute nu mai este. Tocmai de aceea, atunci cand am fost aleasa sa particip la campania organizata de Asevi si Elvila, am zis ca asta da motivatie sa faci curatenie in propria casa.

Desi imi place ca toate lucrurile sa fie puse la locul lor, sa nu am chiuveta plina de vase, firmituri pe jos, praf pe mobila etc. Iata ca de patru ani de cand am devenit mamica toate aceste lucruri au luat o intorsatura si tot de atunci nu mai reusesc sa am casa luna.

De patru ani de zile de cand cea mica a venit in viata noastra timpul nu imi mai permite sa fac curatenia de altadata si chiar daca uneori trag din rasputeri sa reusesc, la scurt timp dupa ce termin imi dau seama ca nu se cunoaste nimic in urma mea pentru ca cea mica a imprastiat din nou jucariile, a venit din nou cu biscuitul in dormitor, iar pe covorul din bucatarie zace ciorba in toata splendoarea ei.

Si chiar daca inainte sa o am pe cea mica nu credeam ca nu o sa reusesc sa fac fata, se pare ca timpul nostru este limitat si nu putem sa aratam cu totii bine in acelasi timp.

Dar sa nu ne mai plangem atat si sa ne apucam de treaba ca doar avem cu ce. Luna aceasta am organizat petrecerea Adelinei si au fost o multime de vase care au asteptat curatate. Acela a fost momentul in care am descoperit detergentul de vase de la Asevi.

Chiar daca am o piele foarte sensibila care se irita imediat, se pare ca acest detergent contine substante pe care pielea mea le tolereaza. Mai mult decat atat, detergentul este eficient indepartand rapid grasimea, nu are un miros ciudat si dispune de capacel cu dozator.

O alta provocare a fost pata de pe rochita pe care a purtat-o cea mica de ziua ei, sau mai bine zis cateva minute pana cand a patat-o cu gem. Acela a fost momentul in care a intrat in actiune degresantul de la Asevi. Am dat cateva pufuri peste pata, am lasat cateva minute sa actioneze, apoi am bagat-o la spalat, rezultatul il vedeti in imagini, rochita este ca noua.

Muzica pentru petrecere a insemnat cantecele pentru copii direct de pe Youtube si va dati seama ca laptopul era plin de amprentele copilasilor care cereau mereu alta melodie. Dar Asevi m-a ajutat si de aceasta data si folosindu-ma de solutia pentru mai multe suprafete, ecranul laptopului a devenit curat ca lacrima.

Tot de la Asevi, tot in premiera am testat si alte produse. De exemplu eu nu folosesc balsam de rufe pentru ca mi se pare ca miroase prea puternic sau ca aspreste materialele. Doar ca cel de la Asevi este echilibrat ca si miros si imi place ca lasa hainele placute la atingere.

Tot dupa petrecerea de patru ani a Adelinei a trebuit sa curat baia in care s-au jucat cei mici cu un tub de plastelina cat noi pregateam gratarul. De data aceasta m-am folosit de detergentul pentru pardoseli si de mopul pufos roz. Dar si de dezincrustantul pentru rosturi care m-a surprins intr-un mod placut deoarece nu stiam ca exista.

Si mobila a avut de suferit dupa acest party, mai exact am gasit-o manjita de putina frisca sau urme de la paharul cu suc, dar solutia pentru pardoseli si mobila m-a scos din dilema.

Era sa uit sa mentionez despre produsul meu preferat, care din pacate s-a scurs pe jumatate in masina curierului. Anticalcarul este un cadou pentru sufletul meu pentru ca am o problema cu aceste depuneri de pe chiuveta si se pare ca acest produs ma ajuta sa scap de ele, bineinteles daca il folosesc regulat.

Voi folositi produse de la Asevi?

40 Comments

  1. Cristina Popescu Cristina Popescu

    Produse eficiente, calitate si la un pret accesibil.

  2. Panait Oana Cristina Panait Oana Cristina

    Încă nu am avut ocazia să le testez, dar sunt convinsă că sunt produse foarte bune!

  3. Cris cris Cris cris

    Folosesc produse de la asevi pentru că sunt eficiente si de foarte buna calitate

  4. Mirabela Matei Mirabela Matei

    Nu am avut încă ocazia să le testez, însă cu siguranță voi încerca și eu. ❤💚💜😘

  5. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Produse foarte bune,de foarte buna calitate,și eu folosesc.

  6. Monea Simona Monea Simona

    Niște produse minunate…sa te bucuri de ele

  7. Toader Cristina Toader Cristina

    Ma declar multumita de aceste produse, am mai mult spor de cand le folosesc

  8. Nicoleta Pahonea Nicoleta Pahonea

    Si noi apreciem tare mult produsele Asevi pentru ca sunt de calitate.

  9. Nu am încercat pana acum produsele dar cred ca sunt bune!

  10. Maria Aghinitei Maria Aghinitei

    Am folosit produse Asevi, sunt produse eficiente, de calitate si la un pret accesibil. !

  11. Asaftei Simona Asaftei Simona

    Produse foarte bune ,folosesc aceste produse minunate !

  12. Mustafa MELEK Mustafa MELEK

    Sunt foarte bune aceste produse !

  13. Nicoleta Alexandra Badea Nicoleta Alexandra Badea

    Si eu folosesc produse Asevi. Sunt foarte multumita de ele, sunt foarte bune. Detergentul pentru pardoseala este preferatul meu.

  14. Monika Ciofu Monika Ciofu

    Super produse

  15. ILIE TRICA ILIE TRICA

    Produse de calitate si eficiente!

  16. Trica Viorica Trica Viorica

    Produse de calitate si de mare eficienta!

  17. Vâlcu Liliana Vâlcu Liliana

    Folosesc de multa vreme produsele Asevi si sunt foarte multumita de ele. Sunt si foarte eficiente, si la preturi foarte accesibile.

  18. Mimy Starr Mimy Starr

    Iubesc aceste produse …

  19. Franț Siminiceanu Constanța Franț Siminiceanu Constanța

    Nu cred că mai sunt persoane care încă nu au testat marca Asevi!
    Produsele lor sunt nelipsite din casa noastră. Pur și simplu ador mirosul lor îmbietor și inconfundabil. Să nu mai spun prețul super accesibil.

  20. Ailenj Marian Ailenj Marian

    Cele mai bune produse! Le folosesc si le recomand tuturor ! Foarte eficinte!

  21. Serban Elena Serban Elena

    Am folosit si eu balsamul de rufe si mi-am propus sa incerc si alte produse Asevi.Profit de articolul tau sa-mi stabilesc lista

  22. Marin Theodora Marin Theodora

    folosesc produse Asevi(detergent de pardoseli,balsamul de rufe)si acum sant tentata sa testez eficienta solutiei anticalcar

  23. Many thanks. A good amount of information!
    is using an essay writing service cheating essay help service best paper writing service reviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *