Skip to content

Consumabile care nu pot sa lipseasca din casa ta!

In orice casa trebuie sa existe consumabile de unica folosinta, deoarece este standardul in curatenie. Fara hartie igienica, prosoape de hartie si servetele de unica folositnta, lumea ar fi un loc mai murdar. Drept dovada putem observa asta din trecutul nostru. Insa, odata cu modernizarea si industrializarea societatii au aparut si fabricile capabile sa produca in masa hartie de unica folosinta.

Magazinul sanito.ro, este exemplu perfect de furnizor de consumabile pentru curatenie printre care se numara si consumabile hartie de la producatori de top.
In ziua de astazi chiar nu poti sa deschizi un restaurant fara sa le oferi clientilor conditiile necesare de igiena. In aproape orice local vom gasi dispensere speciale, sapun lichid, produse hartie de unica folosinta si personal care sa se ocupe de curatenie zilnic.

Sanito.ro nu ofera doar preturi avantajoase, dar si produse pe masura care pot sa curete si cele mai incapatanate pete. Avand o gama de detergenti de top de la Tork, magazinul poate sa ofere, de la sapun lichid sau crema, dezinfectant de maini, la detergent rufe, detergent podea accesorii de curatat si prosoape pliate.
Spre deosebire de procesul indelungat amintit in randurile anterioare, curatenia de zi cu zi se raporteaza la stergerea suprafetelor de lucru, la reimprospatarea ambientului prin spalarea pardoselii si a chiuvetelor, precum si la igienizarea spatiului pentru ziua urmatoare de munca.

Efectuata la sfarsitul zilei, aceasta se va dovedi o sarcina mult mai putin dificila decat curatenia generala, tinandu-se totusi cont ca dezinfectia este esentiala, si nu doar stergererea fugitiva a reziduurilor si a depunerilor de grasime, praf, etc. In timpul curateniei, toate preparatele care s-au pastrat de-a lungul zilei trebuie sa fie asezate intr-o arie speciala, ferita de continutul toxic al solutiilor de curatare.
O ultima metoda este reprezentata chiar de curatenia din timpul lucrului (cand gatim sau folsim anumite unelte), ea fiind deosebit de rapida. Astfel, daca vorbim despre o accidentare subtila cu un cutit de bucatarie foarte ascutit atunci trebuie sa ne oprim, sa spalam locul in care ne-am taiat si sa ne bandajam, avand grija sa nu infectam preparatele din jur.

In plus, daca anumite lichide au fost varsate in zona noastra de activitate trebuie sa le indepartam, pentru ca mirosul si grasimea sa nu se imbibe in respectiva suprafata. Nu in ultimul rand, curatenia din timpul gatitului implica si eliminarea resturilor care vin de la mese, aglomeratia nefiind altceva decat un factor care nu ne permite sa avem acelasi randament in bucatarie.
Sanito.ro este furnizorul cu peste 13 ani de experienta in domeniu care poate sa ofere companiilor, restaurantelor, institutiilor publice, dar si persoanelor casnice, produse pentru curatenie si degresare de la o firma de renume.
De la prosoape de hartie pentru toaletele spitalelor pana la dozatoare de servetele pentru restaurante, Tork ofera utilizatorului o experienta placuta si confortabila cumparatorului. Toti cei care au cumparat produse de la aceasta marca nu au sesizat niciodata plangeri impotriva calitatii pe care o ofera. Tork este brand-ul pe care sa il poti folosi zilnic de la detergenti la prosoape de hartie.

One Comment

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Mulțumim pentru recomandare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *