Skip to content

La Notino incep reducerile de Black Friday

Dupa ce mi-am luat o gramada de instrumente atat pentru manichiura cat si pentru machiaj in ultimele mele comezi, ofertele la Parfumuri Black Friday de pe Notino, ma conving sa imi iau primul meu parfum de pe acest site. Nu stiu cum de am rezistat tentatiei pana acum, si zic asta in conditiile in care Notino este un site la care parfumurile de firma sunt ca la ele acasa. Aici gasim o gama larga de parfumuri originale pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Asadar, daca folosesti codul „black” in perioada 11 – 17.11.2019 beneficiezi de 15% reducere pentru toate parfumurile. Eu am pus demult ochii pe aceasta apa de parfum si acum a venit timpul sa profit de reduceri si sa mi-o comand.Trebuie sa recunosc ca ceea ce m-a atras a fost forma de diamant al recipientului. Dar dupa ce am citit de pe site descrierea produsului am zis ca acesta trebuie sa ajunga neaparat in manutele mele.

Chopard Wish reprezinta dorinta oricarei femei, un parfum de lux senzual si misterios.

Compozitia neobisnuita a parfumului face ca orice femeie sa se simta speciala si rasfatata. Notele misterioase de violete se combina perfect cu senzualitatea si delicatetea esentelor de trandafir si prospetimea salcamului.

Brand-ul Chopard este cunoscut in intreaga lume pentru bijuteriile perfecte ce le creeaza, insa a devenit popular si pe piata parfumurilor datorita produselor unice si seducatoare. Combinatia bijuteriilor fine cu un parfum bun este perfecta si clar nu ai alta sansa decat sa il alegi pe el.

Dar sa revenim cu picioarele pe pamant, zic sa nu ne neglijam partenerii si mai ales ca se apropie Craciunul iata cateva idei de cadouri pentru barbati, cadouri ce pot fi oferite atat sotului cat si tatalui sau oricui doresti sa faci un cadou deosebit.Va spuneam mai sus ca mi-am luat cateva accesorii pentru manichiura si machiaj printre care si un buretel pentru aplicarea fondului de ten de la Dermacool.Mai exact primul meu buretel de acest gen, nu am avut inca curaj sa imi iau unul pana acum pentru ca nu stapanesc foarte bine tehnica machiajului, dar intr-un final l-am ales si mi-am dat seama ca exercitiul este cheia succesului.Buretelul este cel mai fin obiect pe care l-am intalnit pana acum. Asigură aplicarea perfectă a fondului de ten, pentru un aspect profesional. Se poate folosi atat pentru aplicarea fondului de ten, dar si a bazei de fond de ten cat si a corectorului care mai apoi se intind usor pe fata. Dupa fiecare utilizare buretelul se spala cu apa calda si sapun. Voi ce va mai comandati in perioada aceasta in materie de cosmetice?

15 Comments

  1. Oana Alexandru Oana Alexandru

    Am deja lista pregatita, parfumul de la Chopard miroase tare bine, l-am avut si eu.

  2. Georgiana Georgiana

    Notino are reduceri fabuloase in perioada asta. Chiar se simte ca e Black Friday! ❤️🖤

  3. elenadogarumarchelov1 elenadogarumarchelov1

    Anul asta imi refac stocul de parfumuri 😇
    Wish Chopard am avut, si este foarte bun, chiar mi-ai adus aminte de el si o sa il recumpar 💕

  4. barbierucristina barbierucristina

    Eu am pe lista un parfum YSL. Abia astept reducerile.

  5. Adriana Ivan Adriana Ivan

    În perioada aceasta vreau sa iau parfumuri și geluri de dușmdeja pregătesc cadourile de Crăciun.

  6. Valeria Chertes Valeria Chertes

    La un parfum mă gândesc și eu.

  7. Sunt curioasa sa aflu promotiile Notino, poate pun si eu de o comanda.

  8. Am o listă lungă cu cadouri de Crăciun. 🙂
    Cea mai bună ocazie este Black Friday de la Notino.
    Sunt sigură că voi acoperi mare parte din dorințe.

  9. Ce bine arata buretelul de la Dermacol! Am tot auzit produsele lor si as vrea sa le incerc. 😘😘 Mi l-as lua si eu. Am tot luat buretei de pe Notino.

  10. Reducerile de Black Friday sunt un prilej pentru a face cumparaturile de Craciun pentru intreaga familie. De abia astept

  11. Si eu am buretelul si e tare bun. Am in plan un parfum, saptamana viitoare, inca nu m-am horarat care.

  12. Mie mi s-a pus pata pe Advent Calendare asa ca asta reprezinta o prioritate pentru mine. Alerg dupa cel mai dragalas calendar

  13. albusteluta albusteluta

    Am si eu o lista tare faina pentru BF! Abia astept sa soseasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *