Skip to content

Inca o saptamana de oferte de Black Friday la Notino

Notino profita de fiecare sarbatoare ca sa ne ofere cele mai bune produse, la cele mai bune preturi. Asa cum va spuneam intr-un articol anterior reducerile au inceput de pe 11.11 a fost o saptamana in care ne-am bucurat de reducerea de 15% la toate parfumurile daca foloseam codul black. Reducerea este valabila pana maine, deci mai aveti timp daca inca nu ati comandat.

Urmatoarea saptamana de reduceri incepe in 25.11 si se termina pe 01.12. Daca comandam in aceasta perioada ne vom alege cu o reducere de 20% la cele mai populare branduri folosind codul black20.

Dar pana atunci avem reducere de 15% la produsele pentru ingrijirea tenul si cele pentru make up.

De pe 25 noiembrie accesati Notino Black Friday pentru a vizualiza toate ofertele din acea perioada. Eu am profitat deja de reducerile din prima saptamana si mi-am mai luat cateva produse cosmetice. Reduceri sunt la mai multe brand-uri: Avon, NYX, Carolina Herrera, L’Oréal Paris, L’Oréal Professionel, Kérastase etc.

Am pus ochi de ceva vreme pe acest gel de dus cald de la Dermacol ce are o aroma dementiala de mere si scortisoara. Daca intra cineva in baie in timp ce te speli cu el, crede ca faci vreo prajitura cu aceste ingrediente, atat de bine miroase.

In urmatoarea saptamana cu siguranta imi voi lua si celelalte variante cu piersica sau cu struguri si lime, de-a lungul timpului le voi incerca pe toate ca sa fiu sigura ca nu pierd nimic.

M-am uitat putin si peste cadouri de Craciun si chiar mi-am ales ceva, dar pana m-am gandit eu sa finalizez comanda, s-a epuizat stocul. Totusi in urmatoarea mea comanda la Notino imi voi lua si un parfum, asa preventiv ca sa ajunga pana de Mos Craciun. Ce preferinte am de data aceasta va voi povesti intr-un alt articol.

Voi ce v-ati luat in acesta perioada de la Notino?

7 Comments

  1. barbierucristina barbierucristina

    Eu vreau un calendar advent. Anul trecut nu am avut niciunul si imi doresc anul asta.

  2. Varianta cu struguri si lime o am eu si tare fain miroase. Eu vreau sa imi iau un calendar Advent.

  3. Nu am putut rezista anul acesta reducerilor, chiar daca am spus ca nu imi comand nimic. Abia ce mi-a sosit comanda de pe Notino.

  4. Am vazut si eu multe oferte pe Notino, ma gandesc si eu sa imi cumpar inca un parfum.

  5. Alexandroaia Cristina Alexandroaia Cristina

    Cei de la Notino au mereu cele mai faine oferte.

  6. Elena Chedică Mateică Elena Chedică Mateică

    Produse de la Dermacol nu am încercat, dar cred ca o sa comand și eu gelul de dus la următoarea comanda la Notino.

  7. albusteluta albusteluta

    Am deja cosul plin la Notino…de fapt nu cred ca este luna in care sa nu gasesc ceva fain la ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *