Skip to content

Starbucks deschide prima cafenea din Suceava

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, a deschis prima cafenea din Suceava, situată la parterul centrului comercial, Iulius Mall, Calea Unirii 2-22.

Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 48.
Noua cafenea care se întinde pe o suprafață de peste 140m2 oferă aceeași experiență autentică pe care o cunosc iubitorii de cafea bună: un design modern, un decor care inspiră, cafele premium personalizate.

Starbucks Suceava devine locul perfect atât pentru întâlniri de afaceri, cât și pentru momente de relaxare alături de prieteni sau de colegii de muncă.
„Ne bucurăm să ajungem la Suceava chiar în timp pentru sărbătorile de iarnă. Astfel sucevenii vor putea degusta băuturile de sezon în atmosfera festivă Starbucks. Prin această nouă cafenea facem un pas înainte în dezvoltarea rețelei noastre în zona Moldovei”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România, Bulgaria și Serbia.
Mai mult decât atât, cei care nu au timp să se bucure de experiența din cafenelele Starbucks, își pot savura cafeaua preferată „take away”. Conceptul „Adu-ți propriul termos” presupune ca orice client Starbucks să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată. Astfel clienții contribuie la protejarea mediului prin limitarea consumului de hârtie și consumă cafeaua Starbucks din cana sau termosul preferat.

Despre Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume.

Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experiența unică Starbucks în viața fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite.

Pentru a împărtăși cu noi experiența, vă rugăm să ne vizitați în locațiile noastre sau online pe news.starbucks.com și Starbucks.com.
Despre AmRest
AmRest Holdings SE este unul dintre cei mai importanți operatori de restaurante din Europa, listați public. Portofoliul Grupului este format din cele patru branduri în franciză (KFC, Pizza Hut, Starbucks, Burger King) și cinci branduri pe care le deține (La Tagliatella, Blue Frog, Kabb, Bacoa, Sushi Shop). În prezent AmRest operează rețeaua de peste 2100 restaurante în segmentele Restaurante cu Servire Rapidă și Restaurante Casual Dining din 26 țări: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia, Austria, Rusia, Spania, Portugalia, Franța, Germania, Armenia, Azerbaidjan, China, Belgia, Iran, Italia, Luxemburg, Arabia Saudită, Elveția, EAU, Marea Britanie. Mai multe informații disponibile pe webpage: www.amrest.eu/en

2 Comments

  1. Super bună cafeaua lor! Când am ocazia să fiu într-un oraș care are Starbucks, nu ratez ocazia de a savura o cafea bună!

  2. E delicioasa cafeaua lor ! Cand ii intalnesc, mereu trec pe la ei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *