Skip to content

Adsem pentru solutii moderne!

O firma moderna are nevoie de solutii moderne pentru a ramane in top. Adsem este o asemenea firma, care isi ofera serviciile de optimizare seo, garantand rezultate 100% pozitive!
O agentie de marketing onlineva sti exact cum sa scoata in evidenta tot ce doreste firma respectiva a clientului care apeleaza la serviciile Adsem. Publicitatea in 2019 are noi target-uri, iar partenerii vor fi mult mai atrasi prin intermediul si cu ajutorul unor campanii ppc.
Search Engine Optimization (SEO) este procesul de imbunatatire a volumului sau a calitatii traficului unui site web prin intermediul motoarele de cautare. SEO este o abreviere pentru, optimizare pentru motoarele de cautare”.
Se mai folosesc si termenii „optimizare site” si „optimizare SEO”. Cu cat un site este mai bine pozitionat in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare, cu atat acesta va avea mai multi vizitatori. Optimizarea vizibilitatii unui site web in Google consta in prezenta site-ului in cadrul tuturor acestor tipuri de cautari. Ca strategie de marketing pe Internet, SEO ia in considerare felul in care functioneaza motoarele de cautare si ceea ce oamenii cauta pe Internet (cuvinte cheie).
Conform unui raport din 2018 realizat de BrightEdge, cautarea organica este principala sursa de trafic pentru site-uri web la nivel global. Google genereaza aproximativ 80%- 90% din traficul de cautare de pe mobil.
Optimizarea unui site web implica in primul rand editarea continutului si codului sursa a paginilor, pentru a le mari relevanta, prin obtinerea unei anumite densitati a cuvintelor cheie si prin eliminarea factorilor care impiedica o buna indexare a paginilor web in Google (SEO on-page/ SEO on-site).
Deoarece tehnicile SEO implica, de multe ori, modificarea codului sursa a site-ului, acestea pot fi imbinate cu servicii de programare. De asemenea, SEO implica si o promovare a site-ului in bloguri, ziare online si reviste online. Se obtin astfel linkuri de pe alte site-uri catre site-ul promovat, adica backlinkuri (SEO off-site).
Printre metodele de obtinere a backlinkurilor se numara: publicare de advertoriale pe site-uri si bloguri relevante, din acelasi domeniu de activitate, publicare de comunicate de presa, plasare bannere care contin link catre site-ul promovat, plasare linkuri catre site-ul promovat in blogroll-ul sau footerul unui website partener.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: