Skip to content

Summer outfit and metalic dress from Femme Luxe

A sosit si ultima mea comanda de pe site-ul celor de la Femme Luxe. La fel ca la toate celelalte comenzi m-am riscat si iata ca am facut bine sau cel putin asa imi place mie sa cred.

In ultima comanda am zis ca ar trebui sa mai profit putin de vremea frumoasa cu grade pozitive si sa imi mai cumpar niste rochite. Am inceput cu aceasta sclipicioasa din categoria Glitter dresses si am continuat cu alta mai cumintica.

O sa ziceti ca am innebunit, cum sa imi comand o rochie atat de scurta si subtire pe timp de iarna. Dar eu va zic ca atunci cand am dat comanda chiar se putea purta un asa model, mai ales pe timpul amiezii. Doar ca de aceasta data comanda a ajuns putin mai tarziu decat de obicei si iata-ma purtand rochite de vara in intampinarea iernii care nu se mai poate abtine sa nu vina.

Rochita argintie cu maneci lungi face parte din categoria mini-dresses si am fost tare curioasa de cum ar arata pe mine, desi pe site este un model foarte stramt si decoltat. In realitate insa, nu sta atat de stramta, cel putin nu pe mine. Imi place cum se aseaza in partea de sus si manecile si decoleteul, chiar daca l-am prins putin cu un ac sa nu fie foarte decoltat. Partea de jos mi se pare usor ciudatica pentru ca are acele stransuri care parca imi scot burtica in evidenta, in loc sa mi-o ascunda. Si bucata aceea de material care atarna in jos nu prea ii vad rostul. O sa incerc sa ii fac niste modificari sa vad cum ar iesi, daca nu o sa o ofer cadou cuiva.

Am vazut ca s-au purtat foarte mult rochiile argintii anul acesta si am zis ca aceasta ar trebui sa fie rochia mea argintie, putin diferita fata de cele din Romania.

Apropo de acest tip de rochie, cred ca la fiecare nunta sau cumatrie la care am participat am vazut cel putin doua femei purtand acelasi tip de rochie, ceea ce nu imi place deloc. Adica eu una m-as simti inconfortabil sa mai vad pe cineva imbracat identic.

Tocmai din acest motiv prefer sa imi comand haine pe site-uri din strainatate si sunt sanse de aproape 100% ca nimeni sa nu aibe acelasi model ca al meu. Cu toate ca am observat ca romanii au inceput sa aiba incredere in cumparaturile online cat si in cele de peste hotare, asa ca nimic nu este exclus.

Din categoria Party dresses am ales o rochita pe care am vrut sa o ofer cadou mamei mele, doar ca se pare ca avea nevoie de o masura mai mare. Modelul rochitei il stiti deja pentru ca o am si eu. Este confectionata dintr-un material elastic, dar grosut si are un croi frumos. Din pacate va trebui sa o comand din nou, si sa aleg cea mai mare masura pentru ca mama a devenit cam pufoasa in ultimul timp si rochita si-a gasit deja alt stapan.

Continuam tot cu articolele de vara pe care nu ma pot abtine sa nu le comand. Eu sunt ca oamenii aceia care vara isi fac sanie ca sa fie siguri ca la iarna se pot plimba cu ea. Asa ca imi comand haine de vara acum, ca sa fiu sigura ca la vara am cu ce sa ma imbrac.

Din rubrica Tops mi-am ales un tricou simplu pe care il am si pe varianta alba. Mi-a placut atat de mult incat am zis ca si cel negru trebuie sa ajunga in garderoba mea.

Din prostie am ales si pantalonii scurti cu buzunare, pentru ca atunci cand am dat comanda nu m-am gandit nici o secunda ca as putea sa ii combin. Dar, iata-ma ca in toiul iernii va prezint un outfit pentru zilele calduroase de vara. Mie imi place tare mult aceasta combinatie si cred ca este una dintre cele mai reusite cu hainutele de la Femme Luxe.

Pantalonii sunt confectionati dintr-un material foarte fain, au patru buzunare pe laterale si se incheie cu fermoar si nasture. Ei vin la pachet cu o curelusa care subtiaza timid talia, fiind usor inalti in aceasta zona.

Per total aceasta comanda mi-a placut, asa ca voi reveni din nou cu alte propuneri. Voi ce va mai luati de pe Femme Luxe?

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *