Skip to content

Un nou design pentru mobila cu autocolantul Folina

Iti amintesti acea hartie pe care mama ta (sau bunica) obisnuia sa o puna pe deasupra sertarelor sau, uneori, sa acopere niste rafturi nu atat de dragute. intr-o camara sau in spatiul de depozitare de la subsol? Probabil, macar la bunici, ai vazut asa ceva. Acea hartie, in timp, devenea sfaramicioasa si avea un aspect ingalbenit.

 

Atunci s-a intamplat ceva magic si intreaga perspectiva asupra hartiei ce putea acoperi piesele de mobilier s-a schimbat. A aparut autocolantul pentru mobila. Acest autocolant mobila are un aspect deosebit, este rezistent, este diposnibil in zeci de modele si poate oferi oricarei piese de mobilier din locuinta ta o noua viata. Poti achiztiona astfel de autocolant de la magazinul online Folina. Este un furnizor apreciat in domeniul amenajarilor interioare si nu numai, prin prisma produselor de inalta calitate si a diversitatii pe care o ofera clientilor. In plus, preturile practicate sunt foarte convenabile, fiind accesibil pentru oricine sa isi procure materiale de decorare frumoase si ieftine. Stiai ca o piesa de mobilier transformata cu un asemenea autocolant arata minunat?

autocolant-marmura-gri-inchis-folina-aspect-lucios-100-cm-latime-2654

Autocolantul tip marmura

 

Acesta este de departe tipul de autocolant  preferat de multa lume, deoarece marmura este atat de cool in acest moment si este intotdeauna o optiune sic fata de marmura reala, care este foarte scumpa. Autocolantul cu model marmura este, deci, o optiune rentabila si frumoasa. De exemplu, o masuta de cafea poate parea scumpa si moderna, cu o textura de marmura deasupra. Noptierele pot fi uitate uneori, devenind plictisitoare si neglijate. Asa ca de ce sa nu le actualizam cu putina “marmura”?

 

Pe site, mai sunt disponibile si modele care imita lemnul, in diferite nuante, precum si suprafatele actuale ale unui mobilier modern, in culori vii precum rosu. Optiunile pentru a oferi un nou design mobilierului sunt foarte multe. Iti trebuie doar putina imaginatie, indemanare si o folie de autocolant pentru mobila de la Folina.ro.

 

 

3 Comments

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Mulțumim pentru recomandare.

  2. Asaftei Simona Asaftei Simona

    Nu știam de aceste folii de autocolant ,arată mult mai frumos cu ele ! Mulțumim pentru informații.

  3. Anda Stanciu Anda Stanciu

    multumim de idei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: