Skip to content

Alege si tu serviciile de inchirieri masini Bucuresti oferite de Premier Rent-a Car

Inchirierile auto nu mai reprezinta un concep deloc nou la noi in tara, in fiecare mare oras dar si in zone mai restranse existand cel putin o firma care ofera astfel de servicii. Daca la inceput ar fi existat anumite probleme, ca in orice business nou introdus, in timp acestea au fost remediate iar serviciile oferite clientilor imbunatatite din ce in ce mai mult.
Cele mai multe firme de rent-a-car sunt fara indoiala in Bucuresti si in zonele alaturate, precum Otopeni, unde ii gasim si pe cei de la Premier Rent-a-Car, o firma cu o vasta experienta in acest domeniu si cu o flota diversificata de masini, moderne si performante.
Exista diverse situatii pentru care este nevoie sa mergem in alt oras, uneori mai indepartat, si unde este nevoie sa stam chiar si cateva zile. Pentru asta, unele persoane aleg alte mijloace de transport decat masinile proprii, fiind mai ieftine si mai rapide. De aseamanea, masina personala nu va mai fi afectata de drumul lung.
Ajungem in orasul in care avem treaba, totul bine si frumos, pana ne dam seama ca ar fi mult mai buna o masina decat un autobuz, tramvai sau taxi. Comparativ cu mijloacele se trasport mai sus numite, o msina este mult mai convenabila. In primul rand, ne este la indemana chiar atunci cand avem nevoie sa ajungem undeva rapid. Nu trebuie sa mai asteptam, sa mergem pe anumite rute prestabilite si sa impartim spatiul cu altcineva.
Totodata, nivelul de confort oferit de mijloacele de transport in comun nu este nici pe departe atat de mare ca cel oferit de o masina personala moderna, de la clima pana la scaune incalzite si alte dotari de top. Putem stabili ce temperatura dorim in masina, daca sa mergem sau nu cu geamurile lasate, ce muzica sa alcultam si multe altele. De asemenea, in cazul in care avem si multe bagaje este cu atat mai bine sa apelam la o masina inchiriata.

Oferta Premier Rent-a-Car este adresata oricarei persoane care are nevoie rapid de o masina, indiferent de categoria de varsta, acestia avand atat masini Bucuresti sport cat si masini de familie, cu 7 locuri sau modele economice. Totodata, pot fi incheiate si contracte cu diverse companii sau persoane juridice care doresc unul sau mai multe autoturise, in general de lux, pentru perioade mai lungi, plata fiind facuta periodic si in unele cazuri si cu sofer.
Alegerea unei masini cu sofer reprezinta o varianta si mai utila si mai rapida pentru companii, acestea fiind acolo unde este nevoie in timp util, totul pentru un costa total ceva mai mare decat in cazul unui contract normal.
Datorita faptului ca firma este prezenta si online, putem completa un formular de inchiriere direct pe site-ul lor si in cel mai scurt timp acesta va fi aprobat. Putem alege dintre masinile disponibile, perioada pe care dorim sa inchiriem masina, locatie de la care sa o ridicam dar si modalitatea de plata. Clientii care aleg ca optiuni rezervarea telefonica sau plata cash este oferit si un discount care merita luar in considerare.
Cand vine vorba despre Premier Rent-a-Car ne referim la o echipa de profesionisti, capabila sa le ofere clientilor cele mai bune solutii de inchirieri auto din Bucuresti la preturi cat mai accesibile. Astfel, toate masinile lor sunt modele noi, in stare perfecta de functionare si fara niciun defect estetic. Sunt realizate toate actiunile legate astfel incat sa nu avem nicio problema atunci cand le conducem.
Aceste servicii sunt alese de multe ori si de persoane care desi au acasa o masina vor ceva mai bun, chiar si pentru o perioada mai scurta de timp. Multi dintre noi ne-am dori sa avem o masina de lux, puternica si eleganta. Insa pretul uneia nu este deloc accesibil pentru noi asa ca ramanem doar cu visele. Sau putem alege varianta rent-a-car, prin care putem avea acces la o astfel de masina de top, chiar si doar temporar.
In plus, aceasta varianta este foarte buna in cazul in care vrem sa participam la un eveniment special si ne-am dori ceva mai mult decat masina pe care o detinem. Nimic mai simplu. Prin cei de la Premier o putem avea in Bucuresti cat ai clipi. Putem realiza un contract de inchiriere pentru o zi astfel ca o putem utiliza in toata aceasta perioada din plin. Practic, in 24 de ore avem timp chiar si sa mergem pana la munte si inapoi daca vremea tine cu noi si mai ales ca firma nu impune o anumita limita de kilometri.
Asadar, indiferent de situatie, putem alege oricand serviciile de inchirieri auto oferite de Premier Rent-a-Car cu cea mai mare incredere, avand la indemana masini moderne, perfect functionale, comode si performante care sa ne ajute sa ne ducem orice sarcina la bun sfarsit rapid si simplu, totul cu un cost cat mai mic.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *