Skip to content

Miniexcavatoare si utilaje de mare mecanizare, de la RET Utilaje SRL!

Constructiile reprezinta unul dintre cele mai importante domenii. Acest domeniu pare la prima vedere, mai ales pentru necunoscatori, extrem de banal, insa nu este deloc asa, necesitand o multime de echipamente dar si utilaje grele astfel incat sa se poata realiza rapid si eficient constructiile de care avem nevoie in ziua de astazi.

Acest lucru este valabil atat in cazul unor casute simple cat si in cazul unor cladiri mari in adevaratul sens. Unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand avem de-aface cu o firma de constructii, este cel legat de angajati. Precum in mai toate domeniile, acestia trebuie sa fie bine pregatiti si sa dispuna de toate cunostintele necesare astfel incat sa poata realiza constructii in cel mai corect mod posibil.

Cu toate acestea, desi calitatea oamenilor angajati intr-o firma de constructii este extrem de importanta, nu este neaparat si suficienta deoarece este nevoie ca acestia sa isi poata desfasura activitatile cu ajutorul unor utilaje si echipamente profesionale si de cea mai buna calitate. In mod evident, nu discutam despre unelte precum o banala surubelnita ori patent sau un ciocan. Este vorba despre utilaje in toata regula, precum buldoexcavatoarele, exacavatoarele, miniexcavatoare si asa mai departe.

Toate echipamentele si utilajele pentru constructii au un rol foarte bine definit si sunt extrem de importante.

AC08BUn exemplu de utilaj esential in domeniul constructiilor, este miniexcavatorul. Cu ajutorul unui astfel de utilaj, veti avea posibilitatea de a realiza o multitudine de activitati extrem de importante precum cele de sapare, demolare, compactare, transportul/manipularea materialelor, amenajarea si intretinerea terenurilor, dezvoltarea sistemului feroviar, pregatirea sit- urilor pentru a fi pavate si chiar si in procesele de deszapezire de ce nu. Acestea sunt doar o parte din sarcinile ce se pot realiza cu un utilaj atat de mic, insa atat de eficient, lisa putand fi continuata pentru o serie larga de alte activitati, in functie de necesitatile fiecaruia in parte.

Miniexcavatoare performante am achizitionat personal pentru firma de constructii pe care o detin, de pe https://www.retutilaje.ro/utilaje-mare-mecanizare/excavatoare/mini-excavatoare si sunt extrem de multumit de alegerea facuta in special prin prisma raportului pret/calitate la care sunt disponibile.

Desi este vorba despre un utilaj mic dupa cum ii sugereaza si denumirea, de un miniexcavator am avut nevoie pentru sarcinile ceva mai simple si usoare, spatii mici in care un excavator nu ar putea avea acces, si bineinteles ca pe langa un excavator in toata regula, ofera diverse avantaje in ceea ce priveste scopul pentru care a fost creat:

  • Costuri mici de operare – producatorii de miniexcavatoare pun accent pe costurile mici de operare, astfel miniexcavatoarele au costuri mult mai mici de intretinere si de operare decat excavatoarele mari.
  • Multi-functionalitatea si productivitatea – lucrul in care aceste miniexcavatoare exceleaza cel mai mult, este versabilitatea si abilitatea lor de a putea rezolva mai multe probleme datorita atasamentelor care le poate avea.
  • Agilitatea – miniexcavatoarele sunt usor de manevrat pe orice suprafata de teren. Acestea pot accesa toate zonele si pot reduce timpul de pozitionare in comparatie cu un excavator mare.
  • Acces usor – un miniexcavator poate fi operat in spatiile greu accesibile. Fata de cele mari, excavatoarele compacte pot fi folosite si pentru demolari interioare.
  • Transportul – datorita dimensiunilor mult mai reduse decat excavatoarele mari, sunt mult mai usor de transportat, pe orice fel de platforma, eliminand problemele de logistica costisitoare.
  • Usor de pus in practica – este usor sa inveti cum sa operezi un excavator compact, astfel reducand costurile cu trainingurile operatorului.
  • Daune minore – deoarece este vorba despre un utilaj mic, posibilitatea producerii unui accident, este considerabil mai mica si in plus, sapaturile facute cu un miniexcavator sunt mult mai exacte, decat cele efectuate de excavatoarele mari.

RET Utilaje este acea companie de la noi din tara cu o vasta experienta in domeniul comercializarii echipamentelor si utilajelor de constructii. Mai exact, acestia si-au inceput activitatea inca din anul 1994, fiind printre cele mai vechi si importante companii din acest domeniu.

Cu ajutorul celor de la RET Utilaje am reusit sa imi extind de curand afacerea intr-un al doilea oras dar si sa modernizez garajul existent cu echipamente si utilaje de constructii noi, astfel incat sa pot face fata mult mai bine cererii pietei cu ajutorul unor noi produse, mult mai rapide si eficiente in realizarea lucrarilor.

Tot ceea ce comercializeaza cei de la RET Utilaje, sunt utilaje dezvoltate utilizand cele mai noi tehnologii, fiind caracterizate prin economie de energie, eficienta maxima, confort daca este cazul si fiabilitate crescuta, adica tot ceea ce este nevoie pentru ca activitatile unei firme de constructii sa se poata desfasura normal.

Toate detaliile despre serviciile cat si produsele disponibile va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca va invit sa il accesati astfel incat sa va puteti crea o imagine de ansamblu cu tot ceea ce presupune o firma de constructii, iar daca va numarati printre aceia care isi doresc deschiderea unei astfe de afaceri, cu siguranta veti gasi solutiile optime pentru nevoile dumneavoastra.

 

2 Comments

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Mulțumim pentru recomandare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *