Skip to content

Nu mai ai nevoie de aparat foto! Top 3 telefoane care te vor ajuta sa faci poze ca un profesionist!  

Smartphone-urile au devenit elemente esențiale în viața oamenilor, satisfăcând atât nevoi de bază, precum apelarea și mesageria, cât și nevoi mai complexe, precum fotografia profesională. Pentru foarte multe persoane, performanța camerei foto este un criteriu cu o influență deosebită asupra deciziei de a cumpăra sau nu un anumit telefon.

În ciuda faptului că unele telefoane prezintă un pericol pentru sănătate, din cauza radiațiilor pe care le emit, nimeni nu mai poate renunța la această tehnologie, devenită indispensabilă în viața de zi cu zi. Datorită acestor smartphone-uri, nu mai trebuie să cari după tine un aparat foto profesional pentru a face poze reușite și nici nu trebuie să mai apelezi la serviciile unui fotograf.

Oriunde te-ai afla, cu ajutorul telefonului pe care îl porți în buzunar, nu vei mai pierde ocaziile unice pentru că nu aveai aparatul foto la tine, atât de greu și dificil de transportat. Peisaje, întâlniri neașteptate sau mâncăruri inedite, toate devin atât de ușor de imortalizat. În plus, multe smartphone-uri de ultimă generație oferă poze la o calitate superioară față de un aparat profesional.

Iată un top 3 al celor mai populare și apreciate smartphone-uri care te vor ajuta să obții cele mai bune fotografii:

 • Samsung Galaxy S20

Seria Galaxy S20, prin cele 3 variante, Galaxy S20,  S20 Plus și S20 Ultra, își propune să revoluționeze modul în care faci poze și înregistrări video.  

Acest telefon prezintă funcții de top, care îi dovedesc performanța, precum rezoluție înaltă de 64 de megapixeli, lentile speciale pentru a mări imaginea de 30 de ori, sistem de camere profesionale și senzori care păstrează calitatea chiar și în condiții de lumină slabă, pentru a obține, pe timpul nopții, fotografii la fel de clare ca în cursul zilei.

Fiind un device destul de scump, asigură-te că ai huse pentru Samsung Galaxy S20 pentru a-l proteja de eventuale accidente.

wp-15861943890061101971694657649989.jpg

 • Iphone 11 Pro

Acest gadget modern de la Iphone promite cea mai înaltă calitate video disponibilă pentru un smartphone, având în vedere sistemul revoluționar cu 3 camere care acționează ca una. În plus, o nouă componentă pentru poze nocturne oferă claritate spectaculoasă chiar și în condiții de întuneric.

Nu trebuie să îți faci griji că nu vei avea loc să stochezi multitudinea de poze pe care ai de gând să le faci, deoarece telefonul vine cu mai multe variante de memorie internă, ajungând până la 512 GB.

 • Huawei Mate 30 Pro

Brandul chinezesc prezintă acest smartphone ca fiind oportunitatea de a descoperi limitele vizuale, datorită camerei triple de 40 de megapixeli și a funcției de zoom cu care este dotat, cu ajutorul cărora te poți bucura de imagini clare și detaliate, indiferent dacă este zi sau noapte atunci când faci pozele.

Pentru a beneficia cât mai mult timp de performanțele de excepție, mai ales atunci când îți propui să ai adevărate ședințe foto, o baterie externă te poate salva de neplăcerea de a ți se închide telefonul când ai mai multă nevoie de el.

 Așadar, pentru fotografii de calitate nu ai nevoie neapărat să plătești un fotograf sau să cheltuiești foarte mulți bani pe un aparat profesional, ci este suficient să investești într-un smartphone dotat cu camere moderne și performante, acesta fiind, în plus, mult mai ușor de folosit și de transportat, mai ales atunci când pleci în vacanțe.

Sursa foto: Unsplash.com

 

6 Comments

 1. Eu am Huawei P30 Lite și spun eu că face treabă foarte bună, până în prezent sunt mulțumită de el. 😁

 2. S 20 slim e si pe lista mea, dar mai astept o vreme. E bine ca avem optiunea sa alegem un telefon si sa nu caram mereu cu noi dslr-ul.

 3. portiadecitit portiadecitit

  Cu asa telefoane, cred si eu. Mi-as dori Huawei Mate, dar mai am de strans bani ca sa mi-l permit. 😀

 4. Valeria Chertes Valeria Chertes

  Mulțumim pentru recomandări!

 5. Foarte inspirat acest articol! Și eu folosesc în prezent Huawei și sunt foarte mulțumita de pozele pe care le realizez cu el!

 6. Simona Tucu Simona Tucu

  La Huawei 30 pro mi-ar plăcea sa trec si eu, dar nu am buget deocamdata, ma mulțumesc fu varianta actuala 😛
  Mulțumesc pentru recomandări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *