Skip to content

Cum poate o reincarcare telefonica online sa te salveze dintr-o situatie urgenta

Stiti momentul acela in care parca toate s-au intors impotriva ta si toate merg prost?! Momentele alea cand ai nevoie de un prieten sau un apropiat care e mereu langa tine chiar si la greu, dar si de un telefon incarcat, si cand zic incarcat ma refer atat la baterie cat si la cartela. Sunt sigura ca macar odata in viata ati trecut prin asa situatie, pentru ca si eu am trecut de nenumarate ori.

Ultima data cand mi s-a intamplat acest lucru a fost cand ne-am internat in spital. Mai exact acum vreo luna cand Adelina a facut o pneumonie si am fost nevoite sa stam internate timp de o saptamana. Era la inceputul nebuniei cu covid si spitalul era in carantina, deci nimeni nu intra si nimeni nu iesea. Dupa vreo doua zile de vazut videoclipuri si povesti pe Youtube, telefonul ma anunta ca nu mai am GB. Pe langa asta si oferta cu minute imi expira in seara respectiva.

Am avut noroc cu o colega de salon care a facut o reincarcare Orange online. Se pare ca acest procedeu se poate face si pentru alt telefon, nu doar de pe cel de pe care se face operatiunea. Va dati seama ca m-a ajutat pentru ca Adelina era destul de bolnavioara si chiar daca nu sunt de acord sa stea prea mult pe telefon, atunci cand trebuia sa ii puna perfuzia doar desenele cu Mr.Bean o mai linisteau.

Asa cum va spuneam am intalnit destule situatii in care ne-a salvat o reincarcare Orange. De cele mai multe ori insa am reincarcat cartela sotului caruia i se terminau minutele sau internetul exact atunci cand avea cea mai mare nevoie si pentru ca nu gasesti sa faci o reincarcare cartela Orange la orice ora din zi sau din noapte, am apelat la incarca.ro. Si pentru ca e mult mai rapid dar si mai simplu avem deja mai bine de un an de cand ne incarcam cartelele in felul acesta.

Pasii pentru a efectua o reincarcare online Orange, Vodafone sau Telekom sunt simpli si usor de facut. In primul rand trebuie sa alegi reteaua pe care o utilizezi: Orange, Telekom sau Vodafone. Dupa care trebuie selectat pachetul de reincarcare si in functie de acesta vei alege tipul de reincarcare. Apoi nu iti mai ramane decat sa scrii numarul de telefon pe care vrei sa il incarci, adresa de email pe care vei primi confirmarea, accepti termenii si conditiile si gata, ai efectuat o reincarcare chiar de pe telefonul oricand si oriunde.

Voi ati incercat reincarcarea online?

5 Comments

  1. Am. Abonament, dar în general optez pentru plăti online oricând

  2. Inainte imi reincarcam mereu cartela, acum m am bagat la abonament.

  3. Eu sunt de foarte multi ani pe abonament si am mai folosit reincarcare, dar direct din contul meu orange pentru ca era mai usor

  4. Asa am patit si eu cu sotul, reincarcarea online a salvat situatia!
    Noi in general asa si facem 🙂

  5. That plights the careful reserving, is normally efficiently structured, the choosy stretchs are of route connected, the persnickety mannerism regarding assailants stationarys fantastic go from the Uk banquet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *