Skip to content

Cele mai importante beneficii ale unghiilor cu gel

 

Deoarece exista numeroase tratamente pentru unghii la care poti apela, poate fi extrem de dificil sa stii exact ce produse ar trebui sa utilizezi. Unghiile cu gel sunt unele dintre cele mai cautate acum, datorita numarului mare de avantaje considerabile pe care le ofera. Pe magazinul online de cosmetice nailsup.ro poti gasi toate produsele pentru manichiura cu gel, manichiura clasica si nail art, la preturi avantajoase, ceea ce face ca manichiura preferata sa fie mai aproape de tine decat crezi.

Manichiura cu gel este de lunga durata

Cel mai mare beneficiu al unghiilor cu gel este faptul ca rezista foarte mult si spre deosebire de lacul normal, gelul nu se strica dupa maxim 3 zile. De fapt, gelul poate ramane pe unghii pana la patru saptamani. Nu se cojeste si desenele nu dispar de pe unghii atunci cand iti folosesti mainile in activitati solicitante. Gelul este o idee buna pentru unghii. Vei descoperi ca atunci cand ai unghii cu gel nu exista zone abrazive enervante deoarece culoarea este uscata sub o lumina UV ceea ce face ca ea sa se fixeze mai bine si mai uniform.

Unghiile sunt protejate

Daca unghiile tale sunt fragile sau se rup usor, atunci gelul poate sa ajute la intarirea si la protejarea lor. Unghiile pot sa sufere in timp din cauza manichiurilor repetate si gelul ajuta la protejarea lor. Odata aplicat, gelul actioneaza sub forma unei bariere naturale contra poluantilor si murdariei.

Gelul se usuca repede

Atunci cand folosesti oja normala, procesul de uscare poate dura pana la o ora pentru ca unghia sa se usuce complet. Lacurile non acrilice pot dura si mai mult. Aceste tipuri de lacuri sunt mai predispuse sa se strice chiar din momentul aplicarii pentru ca procesul de uscare este lung. Gelul se usuca in 60 de secunde si vei avea astfel mai mult timp liber. Nu mai trebuie sa pierzi foarte mult timp pentru uscarea unghiilor.

Poti experimenta mai multe culori si designuri diferite

Gelul de unghii este foarte versatil si poti experimenta mai multe culori si idei de design. Acest lucru se adatoreaza si faptului ca gelul este mai usor de aplicat decat oja si ca unghiile nu mai au imperfectiuni ceea ce le face mai potrivite pentru nail art. Fiecare strat in parte poate fi complet uscat inainte de a trece la stratul urmator. Poti utiliza culori stralucitoare si indraznete, culori metalice si iti poti exprima mai bine personalitatea.

Unghiile arata la fel ca si cele naturale

Un beneficiu major pentru a avea unghii cu gel este faptul ca arata similar cu cele naturale. Acest lucru se datoreaza faptului ca gelul se aplica in straturi subtiri astfel incat unghia sa raman flexibila si sa se indoaie usor. Acest lucru contrasteaza cu unghiile actilice care sunt foarte rigide. O alta veste buna este ca unghiile cu gel nu miros, spre deosebire de cele care sunt facute cu alte produse ce contin alcool sau acetona.

Toate aceste avantaje au facut ca produsele pentru unghii cu gel sa fie foarte cautate si apreciate.

6 Comments

 1. Valeria Chertes Valeria Chertes

  Mulțumim pentru recomandare.

 2. Eu sunt în pauză de unghii cu gel, dinainte cu o lună de perioada pandemiei. Câteva luni le mai las să respire, iar prin iulie o să revin la gel.

 3. Sunt dependenta de unghiile cu gel, imi plac foarte mult, nu mai stau cu grija ojei simple. Bun articol!

 4. Camelia Camy Camelia Camy

  Eu în ultimu an am tot purtat oja semi, deci o iubesc. 💝 💝 💝

 5. Georgiana Georgiana

  Obisnuiam sa imi fac si eu unghiile cu gel, tocmai ca rezistau mai mult. De ceva timp, am ales sa le tin cat mai naturale, sa am mai multa grija de ele 😊

 6. Eu de vreo doi ani mi le fac cu oja semi și sunt tare mulțumită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *