Skip to content

Profilul companiei

Zutech.ro este site-ul web al societatii SC Zutech Elemp Group SRL, societate recent infiintata care ofera deja clientilor sai o gama diversa de articole in diverse domenii.

Ceea ce caracterizeaza societatea este profesionalismul in relatia fata de clienti, furnizori, vizitatori ai site-lui web. Produsele pe care le punem la dispozitie sunt de calitate recunoascuta la nivel mondial. Comercializam marci cunoscute in domeniul electronicelor, al telefoanelor, accesoriilor care vin cu garantia implicita a functionarii fara defect a acestora.

Societatea face toate eforturile posibile sa aduca clientilor articolele de cea mai buna calitate si sa ramana in preferintele acestora, asigurandu-le garantia unor produse de top si de maxima utilitate.

Abonatii la buletinul informativ vor ramane la curent cu noutatile, cu reducerile zilnice, putand beneficia de oferte competitive pe piata din domeniu. Stocul este actualizat in mod continuu si livrarea se face direct din stoc, astfel incat timpul efectiv dintre plasarea comenzii si primirea produsului comandat la adresa specificata sa fie cat mai scurt posibil. Intelegem ca articolele comandate sunt de necesitate clientilor nostri si astfel facem toate eforturile si lucram pentru a satisface dorintele acestora si a le garanta servicii de inalta calitate.

Avand in vederea gama foarte diversa de produse pe care le oferim, putem spune ca magazinul nostru online acopera o plaja foarte larga de clienti si asigura acestora un loc in care vor gasi o mare parte din produsele de care au nevoie. De exemplu, sectiunea de bricolaj cuprinde instalatii de apa si gaz, unelte, scule electrice precum ciocane rotopercutoare, iocane demolatoare, bormasini cu acumulator, slefuitoare, polizoare, ferastraie circulare si multe altele; tot aici putei gasi produse accesorii pentru sudura, precum ochelari reglabili de protectie si electrozi, clesti pentru sudura, de asemenea accesorii de lipt si cablaje, surubelnite, articole de siguranta si inchidere, ca de exemplu lacate si zavoare.

Site-ul web Zutech este foarte bine organizat, meniul este usor accesibil tuturor utilizatorilor iar procesul de creare a unui cont este simplu si rapid. Achizitionarea produselor este simpla, adaugati produsul n cosul de cumparaturi prin apasarea butnoului aferent produsului si selectarea cantitatii dorite. Aveti doua posibilitati de finalizare a comenzii, si anume plasarea acesteia dupa autentificarea cu datele contului creat sau comanda poate fi plasata si fara crearea unui cont, doar prin furnizarea datelor de expeditie. Serviciul de livrare este rapid, acesta avand loc in 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

Datele de contact ale societatii va stau la dispozitie in permanenta afisate pe site si ne puteti contacta pentru orice informatii sau nelamuriri.

 

One Comment

  1. The chemicals present in the preservatives can cause poor production and maintenance of the tear film, and this can cause dry eye symptoms buy cialis without prescription If you get a negative pregnancy test but also have early symptoms of pregnancy, take another test after a few days

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *