Skip to content

Noi produse de la Notino

Va povesteam pe story ca am primit un nou pachet de la Notino, de data aceasta am ales sa imi iau mai multe produse. Astazi o sa vorbesc doar despre cateva dintre ele.

Mi-am dorit tare mult sa incerc un balsam pentru par pe baza de cheratina si am ales acest produs pe care abia astept sa il folosesc. Eu am un par foarte moale si mereu ma chinui sa il descalcesc, iar acest produs ajuta in acest scop. De asemenea ii ofera nutritia de care are nevoie pentru a avea un par frumos si sanatos. Pretul este unul foarte bun, asa ca voi reveni sa va vorbesc si despre rezultate.

Un alt produs pentru ingrijirea parului pe care mi-am dorit sa il incerc a fost acest sampon de la Klorane ce contine ca ingredient principal musetel. Doar ca nu am fost atenta atunci cand am comandat si am ales varianta mica, dar daca va fi pe placul meu cu siguranta voi cauta produsul cu o cantitate mai mare.

In mod normal acesta ar trebui sa confere stralucire si volum, intareste firul de par, hidrateaza intens si bineinteles spala parul si curata pielea capului. Este destinat parului blond sau decolorat, asa ca sunt tare curioasa de cum va reactiona parul meu dupa ce il voi folosi.

Un alt produs despre care nu cred ca am reusit sa va vorbesc este aceasta crema hidratanta, pe care am ales-o in locul unui produs cu acid hialuronic. Si asta pentru ca produsul de la Clinique avea doar review-uri pozitive si era pacat sa nu o incerc. Aceasta crema gel hidrateaza pielea si ii confera prospetime si un aspect placut.

Am tot strans produse cosmetice si nu numai de pe Notino asa ca voi continua sa va scriu si despre ce este pe placul meu si ce nu.

Voi ce va mai luati de pe acest site?

39 Comments

  1. Scotttib Scotttib

    ed pills that really work: cures for ed – best treatment for ed

  2. CharlesEpiny CharlesEpiny

    Some trends of drugs.
    reliable canadian pharmacy canada pharmacy world
    Learn about the side effects, dosages, and interactions.

  3. ClaudeKam ClaudeKam

    can i purchase generic mobic without a prescription: where buy mobic tablets – can i purchase cheap mobic

  4. CharlesEpiny CharlesEpiny

    Get here.
    get cheap propecia propecia tablets
    Everything what you want to know about pills.

  5. CharlesEpiny CharlesEpiny

    Read information now.
    canadian pharmacy meds trusted canadian pharmacy
    Definitive journal of drugs and therapeutics.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *