Skip to content

Tricouri de la Femme Luxe

In sfarsit temperaturile arata ca vine mult asteptata vara si cum eu ma tot pregatesc din timp, iata ca ultimul colet de la Femme Luxe mi-a completat colectia de tricouri.

Va spuneam din articolele anterioare ca nu prea gasesc la ei hainute colorate de vara. Mie imi place sa ma imbrac si in alb sau negru dar am si zile in care prefer ceva mai colorat care sa ma binedispuna.

Asa ca de data aceasta m-am indreptat, in detrimentul unor trousers si corset dresses catre cele mai colorate tricouri pe care le-am gasit. Mai exact doua dintre ele sunt de culoare roz si o nuanta de albastru, ce mi-a placut foarte tare la acestea a fost in primul rand culoarea dar si materialul.

Nu stiu daca ati observat dar sunt o persoana care cauta imbracaminte cat mai lejera confectionata din materiale bune. Iar cand gasesc ceva realizat din bumbac nu il las sa imi scape din mana. La fel s-a intamplat si cu aceste tricouase colorate, care spre surprinderea mea imi vin perfect. Adica nu prea mai suport ca un tricou sau o bluza sa stea foarte mulate pe mine, mai ales ca acum trec printr-o perioada destul de grea in care nu prea ies din casa doar daca am vreo urgenta. Si nu, nu este vorba despre celebrul virus, dar o sa va povestesc la momentul potrivit mai multe.

Asadar tricourile sunt cred ca cele mai confortabile de pana acum. Si spun asta pentru ca am tot luat tricouri de la ei si cele mai multe au fost din materiale elastice lucru care nu ma prea incanta. In schimb acest model este unul dragut iar materialul este perfect pentru caldurile ce se anunta.

Cel de al doilea tricou este identic doar ca am ales aceasta nuanta superba de albastru pentru ca este culoarea mea preferata si nu aveam cum sa il ratez. Va spuneam despre material ca este atat de placut la atingere incat poate fi purtat si in timpul somnului.

Cu alte cuvinte sunt multumita de cele doua alegeri ale mele si daca voi mai gasi si alte modele la fel de colorate cu siguranta le voi comanda.

Celelalte produse au fost alese in locul unui black lace bodysuits si a unor jeans. Dar nu imi pare rau deloc, pentru ca si acest tricou are un material tare fain. Modelul este un pic mai lungut dar in rest imi vine destul de binisor. Acesta dispune si de un buzunar la piept, chiar si asa este un model clasic usor de purtat si de asortat. Nu stiu daca se observa din poze dar are un altfel de tiv si marginea tricoului nu este cusuta pana la capat. Este un material destul de fin si subtirel, sunt tare curioasa cum se va comporta dupa spalare.

Ultimul tricou este tot unul gri doar ca imi vine destul de larg si fiind un model universal cred ca o sa il poarte sotul meu. Acesta este confectionat din bumbac si are un croi clasic cu maneci pana aproape de cot. Macar am cui il da, fiindca am o multime de rochite care nu imi mai vin si nici nu am apucat sa le port cu pandemia asta si deja se anunta ca se va prelungi aceasta perioada. Rochite care acum mi se par minuscule si nu stiu ce o sa fac cu ele, dar cel mai probabil vi le voi oferi voua cititoarelor mele ca si premiu in concursuri.

Revenind la ultimul tricou, acesta imi vine destul de lungut asa ca l-am purtat de cateva ori ca pe o camasa de noapte. Este un tricou clasic, confectionat dintr-un bumbac calitativ si chiar daca este destul de grosut pentru aceasta perioada este si foarte confortabil. Cu toate acestea sunt tare curioasa cum se va aseza pe sotul, daca nu il voi pastra eu pentru dormit.

Deja am pus ochii si pe alte tricouri de la ei asa ca sa nu va mirati daca revin cu un articol in care va vorbesc tot despre tricouri. Desi mi-ar placea niste rochite racoroase pentru ca temperaturile sunt destul de ridicate la noi si atunci cand ies mi-ar placea sa port ceva comod in care sa nu ma sufoc.

Voi ce preferati sa purtati in aceasta perioada?

79 Comments

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Îmi plac tricourile foarte mult.

  2. ClaudeKam ClaudeKam

    best treatment for ed: ed pill – cheap erectile dysfunction

  3. CharlesEpiny CharlesEpiny

    Medscape Drugs & Diseases.
    can i order generic mobic without rx: order generic mobic online – where to buy cheap mobic without insurance
    Actual trends of drug.

  4. CharlesEpiny CharlesEpiny

    Get information now.
    gnc ed pills: ed pills gnc – ed treatment pills
    Definitive journal of drugs and therapeutics.

  5. Scotttib Scotttib

    cheap erectile dysfunction pills online: new ed pills – ed medications online

  6. A big thank you for your blog. Fantastic.

  7. wow, awesome article.Really looking forward to read more. Will read on…

  8. A big thank you for your article.Really looking forward to read more. Cool.

  9. I am so grateful for your article.Much thanks again. Will read on…

  10. Really informative blog post.Much thanks again. Fantastic.

  11. Great, thanks for sharing this blog article.Much thanks again. Really Cool.

  12. I loved your article post.Really thank you! Great.

  13. This is one awesome article post.Really looking forward to read more. Awesome.

  14. Wow, great article.Much thanks again. Much obliged.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *