Skip to content

Ce mi-am mai luat de pe Notino

Notino este magazinul online de pe care comand cel mai des in ultima vreme si asta pentru ca au oferte bune si mereu produsele ajung in mainile mele in stare excelenta.

De data aceasta am ales un sampon uscat de la Batiste un produs pe care mi l-am dorit de ceva vreme pentru ca sunt momente in care nu apuc sa spal parul. Iar un astfel de produs ma salveaza in situatii de urgenta. Cel de astazi are si o aroma placut exotica si de nuca de cocos. Eu am ales varianta mica pentru a vedea mai intai cum se comporta cu parul meu.

Samponul uscat Batiste reda coafurii volumul si aspectul proaspat, confera o senzatie de par curat fara sa fie nevoie de spalare. Printre caracteristicile acestui produs regasim urmatoarele:

  • Absoarbe execesul de sebum
  • Indeparteaza impuritatile
  • Improspateaza si aeriseste
  • Ofera parului energie si stralucire

Modul de utilizare este unul cat se poate de simplu, spray-ul se agita foarte bine si apoi se pulverizeaza spre radacina parului, se maseaza usor cu varful degetelor si apoi se perie parul pentru a nu ramane urme de praf de sampon.

In continuare va voi povesti despre un ulei de cocos un produs care nu imi este strain absolut deloc, ba dimpotriva. Am inceput sa folosesc ulei de cocos atat in prajituri cat si pentru corp. Cel de astazi e clar ca il voi folosi doar pentru a-l aplica pe piele. Mai ales in aceasta perioada in care chiar am nevoie pentru ca pielea mi se intinde destul de mult din cauza sarcinii.

L-am folosit de-a lungul timpului pentru mai multe probleme si pentru ca am fost mereu multumita l-am ales pe acesta fiind cotat cu cinci stelute in rubrica review.

Am lasat aceste gene false la sfarsit pentru ca nu am folosit si nici nu am purtat niciodata. Am zis totusi sa le iau sa le am acolo poate totusi la un moment dat imi voi face curaj sa le si port.

Dupa ce le-am primit mi-am dat seama ca am nevoie si de un lipici dar si de o penseta care sa ma ajute sa le aplic. Oricum e un pas inainte, voi purtati gene false? Cum vi se par cele de pe Notino?

4 Comments

  1. Butterfly Butterfly

    Ah, nu mi-am mai pus gene false de nu stiu cand, de obicei imi puneam la petreceri. Par ok cele comandate de tine.

  2. portiadecitit portiadecitit

    Nu am purtat niciodata gene false. Cred ca nici nu as sti sa mi le aplic. :)))

  3. Nu port gene false niciodată, în schimb șamponul uscat a devenit cel mai bun prieten în vacante 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *