Skip to content

Flawless.ro – revista online pentru tine

Pentru ca suntem intr-o perioada in care iesitul in public nu mai este comod si sigur, ne-am indreptat cu totii catre online. Locul in care poti gasi solutii la orice problema dar si in care te poti relaxa citind o revista ca Flawless.

Aceasta revista dezbate mai multe subiecte printre care si lifestyle, tot aici se vorbeste si despre fashion si beauty. Asadar o placere sa o citesti si sa afli lucruri interesante despre tot ceea ce ne intereseaza pe noi doamnele si domnisoarele si nu numai.

Fondatoarea acestei reviste este Alexandra Nuta Stoica, indragostita de ceea ce ii place sa faca a ajuns pana aici. In trecut aceasta a fost si redactor-sef, asadar face totul cu mare drag. Asa cum spuneam si mai sus, revista are mai multe sectiuni, mai exact sunt sase la numar, toate fiind dedicate viciilor noastre de zi cu zi.

In aceasta revista am putut citi atat interviuri cu vedete de ingineri romani, dar si recenzii de carti si filme, am gasit recomandari pentru iubitorii de calatorii, dar si o rubrica How to destinata celor ce le place sa incerce diferite trucuri care sa le usureze viata.

Revenind la omul din spatele acestei reviste, cred ca o stiu pe Alexandra de vreo doi ani sau mai bine. Atunci am participat la o campanie organizata chiar de ea special pentru bloggeri. Da, acest om minunat sustine pe toti cei ce creaza continut jurnalisti, bloggeri, artisti si designeri.

Este un om optimist caruia ii place sa vada doar partea frumoasa a lucrurilor si care te lamureste atunci cand simti ca esti incurcat. Este o persoana atenta cu toata lumea si reuseste cu brio pentru ca indiferent de campaniile la care am participat, a avut grija ca toata lumea sa fie multumita.

Apropo de campanii, Alexandra se straduieste mereu sa ne trimita cadouri tare faine in materie de cosmetica de obicei. Tot cu ajutorul ei am descoperit cateva branduri cu produse tare faine de la care rezultatele apar destul de rapid.

Cuvintele de lauda pentru Alexandra si revista ei ar putea continua, dar cel mai simplu ar fi sa aruncati si voi un ochi peste proiectul ei de suflet.

Ati auzit pana acum de aceasta revista online?

5 Comments

  1. E draguta revista! M-a ajutat sa am cateva idei despre ce costum de baie sa aleg acum.
    Modul ei de prezentare este fain, multumesc de recomandare!

  2. Adriana Ivan Adriana Ivan

    Da, am auzit și o urmăresc cu drag. Se vede că Alexandra este pasionată și implicată.

  3. Interesant. Sincer, nu știam de aceasta revista. Dar am găsit o grămadă de subiecte interesante.

  4. Nu am auzit de ea, cred ca e interesanta! O sa intru sa vad si eu ce subiecte interesante sunt! Felicitari pentru Alexandra, dar si pentru tine!

  5. Am descoperit și eu aceasta revista și de atunci ii trec praful frecvent și ma răsfăț cu articole drăguțe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *