Skip to content

Produse pe care le recomand de pe Notino

Buna si bine te-am gasit pe blogul meu, astazi o sa vorbim despre o noua perioada de reduceri pe Notino.

Zilele trecute am facut un fel de inventar al produselor cosmetice si nu numai luate de pe Notino. Unele dintre ele le-am folosit altele inca nu.

Asadar o sa incep cu acest set de la Nobea format dintr-un top coat si o culoare asemanatoare gelului. Produsele sunt cotate cu cinci stelute in categoria recenzii, iar nuanta aceasta de visiniu chiar mi-a placut. Asa ca atunci cand voi avea starea necesara pentru a-mi face o manichiura, acestea vor fi produsele tinta, pentru ca nu am avut ocazia pana acum sa le incerc.

Un alt produs pe care l-am incercat doar ca va eram datoare cu un review este aceasta apa de la Avène care a devenit prietena Adelinei. Produsul este unul tare fain care nu credeam ca poate fi folosit in atatea moduri. Prima data am folosit-o pentru a grabi vindecarea piscaturilor de tantari la Adelina si chiar ajuta. Este perfecta pentru a fixa machiajul, dar si calmeaza tenul dupa demachiere, confera pielii o senzatie de prospetime si este un ajutor de nadejede atunci cand vine vorba de eritem fesier la copilasi sau arsuri ale pielii din cauza soarelui.

Un alt produs care mi-a intrecut asteptarile este acest demachiant de la L’oréal care isi merita din plin cele cinci stelute. Ajuta la curatarea cu usurinta a fondului de ten, calmeaza iritatia, racoreste, calmeaza si lasa tenul catifelat.

Pana la 13.09.2020 Notino are reduceri de 10%, 15%, 20% si 25% la mai multe branduri printre care si la produsele de mai sus.

Asadar daca aveti produse preferate de la aceste branduri de lux a venit momentul sa profitati de reduceri si sa va faceti cadou produsele dorite. Si eu voi face la fel doar ca inca nu sunt hotarata, voi pe ce produse ati pus ochii?

5 Comments

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Mulțumim pentru recomandare.

  2. Fetiței mele de 4 ani îi place apa Avene. Se dă, tot așa, după ce este ciupită de țânțari, după ce se lovește sau pur si simplu să se răcorească.

  3. Foarte faine oferte de pe Notino ! Comand foarte des de la ei

  4. albusteluta albusteluta

    Avene este un produs pe care il folosesc si eu de ceva vreme si nu m-as mai despartii de acest produs.

  5. Nu stiam nimic de acest demachiant de la Loreal. Trebuie sa-l incerc si eu neaparat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *