Skip to content

Ce cauți în geantă, aia găsești

Ipostazele în care femeile își răvășesc întreaga geantă pentru a găsi o cheie sau telefonul sunt ceva obișnuit în zilele noastre. Nu e nimic nou să vezi o tipă cum se scufundă cu capul în poșetă în căutarea obiectelor potrivite. E o chestie e prost gust, care trebuie evitată cu putință.
Ce poți face în această privință ?

ALEGI GEANTA POTRIVITĂ NEVOILOR TALE…

Ajungem într-un punct în care cumpăraturile se bazează strict pe nevoile pe care le avem. Lăsăm deoparte cumpărarea accesoriilor din bună plăcere, care sfârșesc aruncate undeva prin dulap și ne îndreptăm atenția spre obiectele esențiale nouă. Fie că e vorba de o nevoie ocazională sau una permanentă, geanta le poate satisface pe amândouă.
Geanta destinată uzului zilnic este cea mai importantă. Că te duci la muncă sau la liceu/facultate, lucrurile pe care le depozitezi în geantă sunt cele care trebuie să facă diferența. Geanta trebuie să fie comodă, potrivită ca mărime în funcție de obiectele pe care le transporți, iar la asta trebuie să te gândești foarte bine. Știu, ai tendința să le iei pe toate, chiar dacă nu folosești nici jumătate din lucrurile pe care le cari zilnic. Tipic femeiesc!
Așadar, pentru activitatea de zi cu zi, trebuie să ai o geantă din piele practică, care să te pună în valoare și să rezoneze cu personalitatea și temperamentul tău, o geantă care să te reprezinte.
În cazul în care te regăsești în acea persoană căreia îi plac chestiile simple, îmbrăcămintea casual și cât mai comodă, rucsacul este accesoriul ideal.
Nici prea mare, nici prea mic, el se poate plia pe nevoile tale, iar acele lucruri esențiale îți vor încăpea cu ușurință. Dacă ești genul care practici mult sport, atunci îți trebuie un rucsac de piele mai mare sau o geantă sport specială pentru echipament. Dacă ești posesoare de mașină personală, atunci geanta poate să fie diferită de cea în care îți transporți echipamentul sportiv, căci o poți lasă în mașină, firește, până ajungi la sală. Însă, dacă ești nevoită să mergi cu transportul în comun și să transporți și lucrurile de uz zilnic, dar și echipamentul sportiv, atunci îți trebuie o geantă maxi sau una shopper, care îți oferă suficient spațiu pentru toate. Trebuie să fie, de asemenea, și un model care să se potrivească genului de vestimentație pe care îl adopți în mod constant.
Acest rucsac trebuie să aibă buzunare multiple pentru a-ți depozita lucrurile necesare unei activități sportive: deodorant, costumul de sport, adidașii, sticla de apă.
În ceea ce privește locul de muncă, pe lângă o ținută office, acesta necesită și un tip de geantă adecvat. Fie că optezi pentru una mai mică sau mai mare, trebuie să iei mereu în calcul lucrurile pe care le transporți cu tine, dar și îmbrăcămintea pe care o porți. E bine ca această geantă să fie compartimentată, astfel încât să îți poți așeza obiectele în ordine, fără a avea mari dificultăți în încercarea de a le găsi.

E recomandat ca o astfel de geantă să nu fie în nuanțe țipătoare, ci pale, care dau eleganță persoanei.

Gențile de tip poștaș sau chiar borsetele sunt destinate plimbărilor prin parc, ieșirilor la mall, teatru, film. Nu avem nevoie de foarte multe lucruri, mâinile noastre trebuie să fie libere, iar o astfel de gentuță permite să ne simțim cât mai comod. Acestea pot avea culori multiple, doar că trebuie să fie în ton cu nuanța îmbrăcămintei, dar și cu personalitatea noastră.

În vacanță lucrurile ca și gențile pot fi mai relaxate!

Gențile estivale sunt de cele mai multe ori colorate, vesele, de dimensiuni medii, în care pot fi purtate diverse lucruri. E recomandată o borsetă, în care să poată încăpea un aparat foto, o pereche de ochelari de soare și telefonul.

În concedii e bine să ai la tine și un rucsac, de drumeții dacă pleci la munte și din piele sau pânză, la mare. Acum depinde de gusturile fiecărei persoane. Un singur sfat putem da, întotdeauna în vacanțe, alegeți genți comode care pot fi supravegheate cu ușurință.

În sfârșit, am ajuns și la geanta de ocazie, care trebuie să fie musai mică. Un ruj, telefonul și maxim o pudrieră este tot ce ar trebui să încapă intr-o astfel de geantă. De obicei, plicurile sau clutch-urile, cum mai sunt denumite, au un singur compartiment. Greu sa pierzi ceva în ele!

Cred că toate femeile dorim să arătăm splendid, dar fără să scoatem din buzunar o sumă mult prea mare. În ceea ce privește gențile, ei bine, una nu e de ajuns. După posibilități, putem avea una pentru fiecare ocazie sau chiar mai multe. E recomandat ca o doamnă care dorește să aibă o ținută perfectă, să nu poarte acceași geantă de mai bine de 2 ori. Gențile sunt accesoriile care te definesc pe tine ca femeie, așa cum sunt pantofii la bărbați. Prin geanta pe care o porți, arăți ce fel de femeie ești sau cel puțin asta vor înțelege cei care te privesc și vor să te cunoască.

E bine de știut că gențile trebuie și ele curățate frecvent, păstrate în condiții cât mai bune, pentru ca materialul lor să nu se deterioreze.

Trebuie să ținem cont de faptul că o geantă pe lângă aspectul îngrijit pe exterior, trebuie să aibă un astfel de aspect și în interior. Astfel, trebuie să ne curățăm periodic geanta și să aruncăm lucrurile care nu ne mai sunt folositoare. Geanta este o a doua casă, așa că trebuie să o facem frumoasă în permanență.

A arunca lucrurile nefolositoare din geanta pe care o porți, nu ține doar de firea ta ca persoană, ci și de sănătatea coloanei tale. Evitând să îți faci curățenie în geantă sau rucsac, aceasta se va îngreuna treptat și cu fiecare lucru transportat, coloana ta se va deteriora. Cu toții știm că e mai cool să porți rucsacul pe un singur umăr, dar trebuie să fim conștienți că, greutatea trebuie echilibrată, astfel încât să nu ne distrugem corpul.

O geantă de calitate, nu este neapărat cea care are numele vreunui brand pe suprafața ei. Manier.ro pune la dispoziția femeilor, dar și bărbaților genți de diferite mărimi și culori, din piele naturală. Acestea au modele diverse, sunt confecționate cu gust și meticulos, iar dacă dorești să strălucești, aruncă o privire pe site-ul lor.

Un outfit armonios îți va face garantat ziua mai frumoasă!

One Comment

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Mulțumim pentru recomandare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *