Skip to content

Sistemele de aer conditionat podea-tavan surse eficiente de intretinere a confortului termic

Temperaturile extreme afecteaza negativ performantele de orice natura ale omului si reprezinta o amenintare si la adresa sanatatii sale. Nu ne mai putem concentra, cand totul in jur clocoteste si se lipesc hainele de noi, sau cand ne ingheata mainile in casa sau la birou.
De cand ne-am cumparat convertibil tavan-podea ma gandesc cu empatie la persoanele care se intorc tarziu de la serviciu si nu gasesc cald in casele lor sau dimpotriva, aerul din ea frige.
Este ingrozitor sa vii de la temperaturi negative si sa gasesti si in casa aceleasi temperaturi, care par mult mai scazute, fiindca in casa nu te misti atat de mult ca atunci cand mergi.

De ce am ales acest tip de aparat de aer conditionat:
1. Este util si iarna, indeplinind rolul de sursa de caldura, dar si vara, racind si purificand aerul. Nu exista alegere mai buna, fiindca in acest mod economisesti si spatiu, dar si bani.
2. Se obtin temperaturile dorite in cel mai scurt timp, fiindca aerul este racit sau incalzit fie de sus ( pe tavan) sau de jos ( de pe podea). Orice alta sursa de caldura necesita un timp de asteptare, oricat ar fi de performanta, dar cu acest sistem in 5-8 minute atmosfera devine deja suportabila.
3. Acest aparat „lucreaza in tacere”, asa cum isi doreste omul modern, care are mare nevoie de liniste. Te intorci dintr-un birou in care bazaiau 10 computere si vrei ca zgomotele sa inceteze sau sa fie mai discrete. Acest sistem iti indeplineste dorinta.
4. Pretul este onest si sa nu uiti ca include si montajul gratuit. Evident ca inaintea montajului se face analiza atenta a incaperii respective, alegandu-se cea mai buna solutie tehnica de montaj.
In concluzie, alegeti sisteme de aer conditionat eficiente, fiindca magazinul prezentat mai sus are in stoc cele mai bune echipamente pentru voi!

One Comment

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Mulțumim pentru recomandare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: