Skip to content

Cum sa alegi portofelul perfect pentru un barbat?

Tu stii care este obiectul pe care orice barbat il poarta zilnic cu el? Nu, culmea, nu este telefonul mobil, ci portofelul! In acest fel, acest obiect, aparent banal, nu are doar o semnificatie practica, ci si una sentimentala. Dar, tu stii cum sa alegi portofelul perfect pentru un barbat? Daca nu, nicio problema, iti vom oferi noi cateva recomandari care sa iti vina in ajutor.

Misiune imposibila?!

Oricat ar fi femeile de pasionate de fashion, de cumparaturi, cand vine vorba de achizitionat un portofel barbati piele poate fi o provocare. Cu toate acestea, nu este deloc dificil. Pentru a gasi accesoriul perfect, acesta trebuie sa se potriveasca cu stilul vestimentar al viitorului posesor, sa corespunda nevoilor lui si, desigur, sa aiba personalitate.

Mici trucuri de efect

In afara de cele trei caracteristici de mai sus, exista si unele mici trucuri de efect, care fac din portofele barbati piele mai mult decat un simplu accesoriu de purtat banii, cardurile si actele. Nu vei da gres atunci cand optezi catre un model care are colturile rotunjite. Portofelul va avea un plus de stil, dar va avea si o mai mare durata de viata, pentru ca nu se va toci la colturi cum se intampla cu cele care au marginile drepte.

Putina culoare nu strica niciodata

Chiar daca portofelul unul barbat nu este prea ofertant din punctul de vedere al unei persoane pasionate de shopping, pentru ca pare ceva banal, tu poti sa il scoti din anonimat. Putina culoare nu strica niciodata. Chiar daca maro si negru sunt culorile clasice, acea pata de culoare se poate regasi in interior sau la cusaturi.

Alege un material rezistent, elegant si durabil

De regula, barbatii isi doresc un portofel care sa fie rezistent si sa nu se deterioreze prea usor. Femeile au decis sa supraliciteze si au completat ca este nevoie si de eleganta. Si asa a aparut perfectiunea: un portofel barbati Pierre Cardin. Daca alegi acest accesoriu vei avea parte de un produs care va avea o rezistenta indelungata, va arata mereu impecabil, si va ”spune” despre posesorul lui ca este o persoana pe care te poti baza in orice situatie. Asa ca, nu mai cauta: ai gasit portofelul perfect! Intra pe adona.ro si alege portofelul la pret special!

4 Comments

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Mulțumim pentru sfaturi!

  2. albusteluta albusteluta

    Da! Sunt tare faine protofelele de la ei! Are si iubitul meu unul!

  3. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *