Skip to content

Proiecte de case gandite economic pentru toate bugetele

Casele reprezinta una dintre cele mai importante investitii pe care le putem face la un moment dat in viata. Spre deosebire de vecinii nostri europeni, noi inca beneficiem de o piata imobiliara destul de accesibila din punct de vedere financiar.
Fie ca vorbim de proiecte case mari, mici sau cu mansarda, site-ul eproiectedecase.ro ofera o sansa egala tuturor celor care doresc sa cumpere o locuinta de calitate foarte buna, la un pret corect si avantajos.
Avand in vedere ca site-ul ofera peste 170 de modele de case, clientilor le este foarte la indemana sa analizeze fiecare optiune, mai ales ca fiecare proiect prezinta detalii bine specificate despre ansamblul total al locuintelor si pretul fix al acestora.

Chiar daca vorbim de o familie cu buget limitat, pe site-ul eproiectedecase.ro se gasesc optiuni foarte variate. De exemplu, modelul proiect casa parter #64011 este un proiect de casa pentru o familie cu un copil a carui compartimentare ofera un plus de confort. Cu un living spatios, 2 dormitoare, o bucatarie deschisa, o baie si o terasa la parter, acest proiect ofera spatiul necesar fiecarui membru. Caminul din categoria proiecte de case mici este destinat unui teren de cel putin 350 mp, cu un front stradal de minim 16,70 m.
Propria casa inseamna ca nu mai platesti intretinere, asa cum se intampla la bloc. Dar in acelasi timp este o responsabilitate mare pentru tine si familia ta, pentru ca facturile pot fi destul de mari, in functie de nivelul de consum din casa. Din fericire, spre deosebire de un apartament, poti aduce imbunatatiri casei, care iti vor reduce facturile la caldura, prin trucuri pentru izolarea mansardei sau montarea unor panouri solare, pentru a folosi energie verde. Toate acestea reprezinta investitii care isi vor arata utilitatea in timp. Pana la urma, o casa nu o iei pentru cativa ani, ci pentru cateva generatii.
Este mai mult decat suficienta pentru a locui in comoditate. Casa, spre deosebire de apartament, iti ofera un plus de confort si intimitate de care nu beneficiezi niciunde altundeva. Daca vrei un proiect de casa gandit economic, apeleaza acum la echipa eproiectedecase.ro!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: