Skip to content

Cadouri de la Notino pentru Valentine’s day

Cand vine vorba de cadouri trebuie sa recunosc ca nu sunt prea priceputa, tocmai de aceea prefer sa ma gandesc din timp si chiar sa comand pentru a primi la timp ceea ce imi doresc.

Poate ca sunt o egoista pentru ca atunci cand trebuie sa ofer un cadou nu ma pot abtine si imi iau si mie una alta.

De data aceasta am gasit un gel de dus de la Avène care m-a convins sa il incerc. Daca va tenteaza sau vreti mai multe idei de cadouri pentru indragostiti sa stiti ca pe Notino gasiti o gramada.

Revenind la gelul de dus acesta este perfect pentru un rasfat in special pentru pielea sensibila, produsul are un pH adecvat pielii, iar compozitia contine substante hidratante si nutritive de origine vegetala dar si renumita apa termala pentru care brandul este renumit.

Aceasta combinatie de ingrediente confera pielii hidratarea necesara, are efecte calmante si combate iritarea.

Alte idei de cadouri de Valentine’s day pentru el ar fi parfumurile, de data aceasta am ales Hugo Boss pentru sotul meu. A mai avut acest parfum si tocmai de aceea m-am gandit ca s-ar bucura sa il primeasca.

Un parfum elegant si atemporal, preferat de o multime de barbati din intreaga lumea. Esentele fructelor de prune si mere dar si prospetimea lamailor din notele de varf subliniaza perfect personalitatea masculina. Notele calde de cuisoare si scortisoara confera sex-appeal, mai ales in combinatie cu mahonul si garoafele. Lemnul de cedru si de santal, impreuna cu tonurile de vanilie si de vetiver si cu ineditul accent de lemn de maslin formeaza baza puternica a compozitiei.

Dupa ce am ales atat de atent cadoul pentru sotul meu, meritam si eu sa imi ofer inca un cadou. Din rubrica cadouri de Valentine’s day pentru ea mi-am ales ceva pentru buze de data aceasta. Este o nuanta pe care o cautam demult si abia astept sa pot purta acest ruj si fara masca.

Voi ce va doriti sa primiti in aceasta zi speciala?

6 Comments

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Orice primesc e bine doar sa fie oferit din inima.

  2. Noi anul acesta am decis să mergem într-o mini excursie pe Transfăgărășan cu ocazia zilei de Valentine’s Day. Am zis că e timpul să sărbătorim puțin diferit. 🙂

  3. Un parfum este întotdeauna o idee bună! ❤️❤️

  4. Sper sa primesc cadoul favorit. Pana una alta, lui tot asta i-am luat- parfum.

  5. Eu mi-as dori sa primesc un parfum sau poate chiar o paleta complexa de cu diverse farduri de la branduri de top

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *