Skip to content

Comanda parfumata de la Notino

Am luat multe produse de pe Notino, dar niciodată nu m-am gândit sa iau ceva pentru aromaterapie asa ca de data aceasta a sosit timpul pentru o ceara pentru lampa aromatizor.

Country Candle Warm & Fuzzy creaza în interiorul locuinței un miros aromatic, plăcut. Și datorita posibilității de înlocuire cu alta ceara, pot schimba parfumul șimplu și rapid în funcție de starea le care o am.

Ceara pe care eu am ales-o are un parfum lemnos, proaspat, catifelat și cald. Perfect pentru zilele încă reci de primavara.

Tot pentru a crea o atmosfera plăcută în casa, am ales și un difuzor de aroma cu bețișoare THD. Conținutul difuzorului evapora treptat în încăpere notele proaspete de mandarină și portocala, cu ajutorul bețișoarelor creând astfel o atmosfera calda și confortabila.

Este ideal pentru iubitorii de portocală și mandarină, iar faptul ca mirosul tine ziua intreaga fără a face nimic este perfect. Totuși dacă doriți o aroma mai intensa puteți întoarce bețișoarele invers în sticluța parfumata, dar la noi nu este cazul.

Am tot văzut astfel de difuzoare, dar nu m-am gândit niciodată ca ele ar fi răspunzătoare pentru mirosul plăcut, de data aceasta m-am convins cu propriul meu difuzor.

Si daca tot vorbim de parfum și de relaxare, m-am gândit sa îmi fac provizii și pentru o baie calda cu o bila de baie cea pe care eu am ales-o are aroma de liliac și sunt sigura ca atunci când îmi voi găsi timp liber acest produs o sa dea un farmec aparte îmbăierii mele.

Pe langa faptul ca miroase minunat, aceasta mai are rolul de a-ți relaxa corpul și mintea dar și de a catifela pielea.

Aceasta bila efervescenta ca și celelalte produse parfumate de care v-am vorbit are recenzii foarte bune deci eu zic ca merita se le încercați.

Ce alte produse îmi recomandați din aceste categorii?

9 Comments

 1. Eu nu prea sunt în măsură să recomand ceva, pentru că nu am făcut astfel de achiziții de pe Notino, încă. 😀

 2. Romina Talpos Romina Talpos

  Eu folosesc foarte mult Yankee Candle si Bath& Body works. Nu m-au dezamagit niciodata.

 3. Sarea de baie mai dă un miros plăcut apei, la fel și spumantul.

 4. Simona Simona

  Si mie-mi place sa mai fac comenzi parfumate din cand in cand. Pare super difuzorul de arome!

 5. Interesant difuzorul de arome. Totusi nu te pot ajuta cu recomandari pentru ca nu prea sunt cu parfumurile in casa. Sau cel putin nu cele puternice.

 6. Eu folosesc un aromadifuzor electric si cu joc de lumini. E simpatic si imprastie in casa buna dispozitie si arome fresh.

 7. portiadecitit portiadecitit

  Mie imi plac maxim bilele efervescente. Imi tot cumpar in diverse arome si sunt super relaxante.

 8. Iubesc bilele efervescente si fetita mea la fel. Daca s-ar putea sa puna 5 in baie o data n-ar fi nicio problema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *