Skip to content

Andrei Neagu a lansat primul său album din carieră, intitulat „VERSUS”

Cred ca este prima data când scriu despre muzica, dar toate au un inceput. Dacă vreți sa ascultați și voi primul album album a lui Andrei Neagu, il gasiti aici. Enjoy!
După lansările pieselor “The Way She Moves”, “Camera Ta” sau “Vrăjitoarea”, Andrei Neagu revine în atenția publicului cu primul material discografic intitulat “VERSUS”.


Andrei Neagu și-a început călătoria muzicală la 10 ani, atunci când sub îndrumarea mamei, a pus pentru prima oară mână pe chitară, iar astăzi este un artist care “respiră muzică”.
Albumul este așa cum susține artistul Andrei Neagu „încununarea tuturor momentelor pe care le trăiește în cuplu pe perioada mai multor ani”. De la momentul în care deveniți „În Doi”, ca apoi să ajungi în „Camera Ta” și să descoperi că în celălalt există un „Sinner”, un păcătos pe care-l știi doar tu. Uneori, în cuplu te simți „Prea Departe” de partener, iar dorința de revedere există. „One Wish” a fost scrisă când artistului Andrei Neagu i-a fost dor. Nu pentru că se certase cu iubita, ci pentru că s-au simțit atât de bine împreună încât timpul a părut extrem de scurt.

Acestea sunt câteva din piesele care formează împreună un puzzle cu universul oricărui cuplu. Fiecare melodie spune o poveste atât prin versuri, cât și prin clipuri.
Videoclipul cel mai recent lansat este al piesei „One Wish”, unde coregrafia Teodorei Tudose surpinde prin senzualitate și gingășie, iar Andrei Atabay devine partenerul de dans ideal. Video-ul este filmat și editat de însuși cântărețul Andrei Neagu.

6 Comments

  1. Mi-ar face placere sa-i ascut muzica. In alta ordine de idei nu se intelege nimic din articol, multe elemente se vad suprapuse peste jumatatea stanga a blogului. Cel putin, la mine asa se vede – laptop, Opera browser care e un fel de Chrome.

  2. Ma bucur sa-l descopar si chiar am sa caut mai multe despre el

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: