Skip to content

Spray-ul de corp – când și cum îl folosim

Pe lângă o igienă bună a corpului și o apă de parfum mai putem folosi și un spray de corp pentru ca pielea noastră sa capete un miros plăcut imediat după duș.

Îmi doream ca mirosul spray-ului de corp sa persiste cât mai mult, așa că am tot căutat trucuri despre când și cum să îl aplic. Așadar pentru o piele parfumată vă recomand să încercați să folosiți sprayul de corp preferat imediat după ce v-ați uscat pielea după duș. Eu obișnuiesc sa îl aplic la o distanță de 10-15 cm și din câteva pufuri ma simt fresh pana la următorul duș.

Bineînțeles că este foarte important și ce fel de spray folosim. Astăzi o să vă vorbesc despre ultimele trei produse de acest gen încercate de mine.

Primul pe care vi-l prezint este un spray de corp Victoria Secret cred ca este cel mai dulce din topul de astăzi. Are o aroma inconfundabilă de vanilie și vine intr-un recipient de 250 ml deci este suficient pentru o perioadă bună. Am observat că are o mulțime de recenzii bune deci îl puteți încerca cu încredere.

Cel de-al al doilea spray de corp în topul preferințelor este Encanto de la Avon. De data aceasta aroma nu mai este la fel de dulceagă având în compoziție atât parfum floral cât și de fructe. Deși în mod normal prefer genul acesta de aromă , în ultimul timpam simțit nevoia de ceva mai dulce. Deci locul doi este cel potrivit pentru acest spray.

Ultimul produs în acest top este tot de la Avon Far away se numește și vine sub forma unui spray obișnuit. De data aceasta parfumul oriental cu cel floral fac o combinație interesantă. Pasiune, feminitate și temperament, acestea sunt cuvintele ce descriu cel mai bine acest spray.

Deci am ajuns la concluzia că spray-ul de corp este bine sa fie folosit imediat după baie, deoarece porii sunt deschiși iar mirosul întra în piele și rezista mai mult.

Voi ce trucuri folosiți pentru ca spray-ul de corp să persiste cât mai mult? Ați încercat vreunul din cele prezentate de mine?

8 Comments

 1. Camelia Camy Camelia Camy

  Imi place mult aroma de vanilie, mi-ar plăcea sa testez acel spray. 😊

 2. Andreia Butnaru Andreia Butnaru

  Si eu obisnuiesc sa folosesc spray-uri de corp sau mai bine zis misturi dar mai mult pe timp de vara

 3. Am si eu unul de la Victoria’s Secret si imi place tare mult.

 4. UniquebyMM M UniquebyMM M

  Am întotdeauna un spray de corp în trusa mea. Cel de la Victoria. s Secret îmi place, dar le voi încerca și pe cele de la Avon.

 5. Nu stiu niciun truc legat de persistenta mirosului, cat priveste spray-urile de corp acum am tot unul de la Victoria Secret cu aroma de lavanda.

 6. Irina Irina

  Nu le-am încercat, nu prea folosesc spray-uri de corp, dar pe cele de la Avon le-am mirosit și miroase tare bine.

 7. Ramona Gheorghe Ramona Gheorghe

  Nu am incercat nici unul din aceste produse, desi Far away imi place maxim cum miroase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *