Skip to content

Amintiri în suflet și în poze

Încă de când eram însărcinată cu Adelina am început sa fac poze ca să avem amintiri cu acele momente frumoase. Îmi amintesc ca am strâns destul de multe fotografii chiar pe un aparat foto, iar apoi obișnuiam sa le descarc pe un stick. Imediat după naștere și până aproape la un an am tot făcut poze cu fetița mea pentru a vedea când va crește ce frumos a trecut timpul în favoarea ei.

Ei bine, pana m-am hotărât sa merg cu stick-ul sa developez pozele respective, a apărut o problemă și stick-ul nu a mai putut fi citit. Așa că am pierdut absolut toate pozele din perioada aceea atât de frumoasă.

Tare m-am mai supărat atunci, dar cum omul din greșeli învață am zis ca de data aceasta trebuie să fac lucrurile la timp.

În cea de-a doua sarcină am făcut o mulțime de fotografii chiar de pe telefonul mobil. Apoi dupa ce i-am descoperit pe cei de la Empikfoto.ro am început sa încarc poze pe site-ul lor spre developare.

Pașii sunt urmatori:

Meniu➡️Developare➡️Alegeti tipul de poze, eu am ales Fotografii Standard➡️Format print➡️Luciu ➡️Comandați printarea➡️Introduceți datele pentru livrare➡️Adăugați codul de reducere ancutyska pentru o reducere de 25%➡️Alegeți modul de plată ➡️Finalizați comanda.

Și apoi așteptați să vă primiți fotografiile acasă. Trebuie sa va mai spun sa fiți atenți la fotografii pentru că acestea vor fi decupate automat și ar fi bine să verificați dacă totul este asa cum vă doriți.

Pozele au ajuns acasă în siguranță prin curier, frumos împachetate, iar calitatea este foarte bună. Fotografiile sunt clare, hârtie lucioasa și rezistentă. Îmi place tare mult ce am primit și sunt mulțumită de serviciile celor de la Empikfoto.ro și cu siguranță voi mai apela la ei.

Așadar va sfătuiesc și pe voi să aveți grijă de amintirile voastre și să le developati pentru că orice gadget oricât de performant ar fi se poate strica și riscați sa va pierdeți amintirile. Vorba aia, ce-i în mână nu-i minciună.

Puteți sa vă instalați și aplicația pe smartphone pentru a face tot acest proces mult mai ușor. https://www.empikfoto.ro/aplicatie

Aici veți găsi toate ofertele cum ar fi developare foto, fotocărți, căni, cadouri foto, cutii pentru fotografii, perne, puzzle, panouri foto, genți.

12 Comments

  1. Simona Simona

    Cate amintiri minunate! Si mie imi place sa imprim pozele digitale… E mai frumos sa te uiti peste ele asa…

  2. Raluca Raluca

    Ce fain! Chiar nu am auzit de empikfoto.ro. Multumesc pentru recomandare!

  3. Conteaza mult sa ai in casa fotografii clasice, eu la cele digitale nu ma uit cu anii, desi, teoretic, imi sunt cu mult mai la indemana decat albumele, care nu mai stiu pe unde le-am pus prin biblioteca.

  4. mihaelanistor mihaelanistor

    Trebuie sa printez si eu mai des pozele preferate.

  5. Adriana Ivan Adriana Ivan

    Și mie îmi place să scot des poze și să le păstrez în format fizic

  6. Catalina Coman Catalina Coman

    Si eu scot des poze in format fizic. Imi plac mult.

  7. Denisa Denisa

    Imi scot si eu uneori pozele pentru rame. Sunt tarr simpatice amintirile tale.

  8. Ramona Gheorghe Ramona Gheorghe

    Iubesc fotografiile in format fizic. Recunosc ca nu mi-am mai scos niste fotografii de foarte mult timp

  9. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *