Skip to content

Brățări placate cu aur

Brățara este un obiect de podoabă sub formă de cerc, aceasta poate fi făcută din metal prețios sau din alte materiale și este purtată la încheietura mâinii sau pe braț.

Astăzi vorbim despre brățările Amunis acestea sunt placate cu aur și le găsim în catalogul online în peste 1500 de forme diferite. Este important ca bijuteriile ce le purtăm sa ne caracterizeze. Așa că aici găsim modele pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.

Brățările de la Amunis sunt realizate pe elastic sau pe șnur ceruit de cea mai buna calitate astfel încât charmurile să fie în siguranță.

Mărgelele pot fi placate în aur în nuanța Black, Rose, Silver sau Gold. De asemenea găsiți modele de brățări cu pietre naturale semiprețioase ca Onix, Hematita, Ametist, Tiger Eye etc.

Îmi place genul acesta de bijuterie pentru că este reglabilă, brățările sunt potrivite pentru orice în încheietură indiferent de grosime. Modelul brățării este ales în funcție de charmurile care ne reprezintă sau care pur și simplu ne atrag.

Nu este o noutate faptul că pietrele naturale semiprețioase au capacitatea de a dispersa energia negativă, astfel că alegerea ta poate fi făcută și în funcție de aceste aspecte. La fel cum și modelul charmurilor pot avea diferite semnificații de-aceea trebuie acordata multă atenție alegerii modelului. Este important ca acestea să ne reprezinte pentru că astfel brățară va fi purtată cu plăcere și asortată rapid cu starea noastră generală.

Brățările placate cu aur pot fi o idee buna de cadou pentru cineva drag sau de ce nu chiar pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi brățara sau setul de brățări și nuanța dorită apoi apasă pe butonul Finalizează comanda. Chiar a doua zi un curier îți va livra bijuteria acasă. Aceasta va fi în maximă siguranță în cutiuță originală Amunis pe care o vei primi gratuit.

Am și eu doua brățări placate cu aur în nuanța Gold și sunt tare încântată de ce am primit. Îmi primul rand de promptitudine, calitate dar și atenția pentru detalii a celor de la Amunis. Am pus deja ochii și pe o brățară cu pietre naturale semiprețioase.

Tu ce model de brățară preferi cu charmuri placate în aur sau cu pietre naturale?

27 Comments

  1. Anca Balaban Anca Balaban

    Ambele!!! Mi-e greu sa decid. 😍

  2. Personal, imi plac mai mult bratarile cu pietre naturale. Am multe modele de genul.

  3. UniquebyMM M UniquebyMM M

    Foarte interesante brățările Amunis!
    Mi-ar plăcea să le dăruiesc sărbătoriților mei. Mi-ai dt o idee foarte bună!
    Mulțumesc”

  4. Ce drăguță este brățărica cu copăcelul! Eu sunt cu argintul, aurul nu arată bine pe mine. Cred că le-aș alege pe cele cu pietre, cum e cea mov.

  5. Adriana Ivan Adriana Ivan

    Ambele variate sunt super frumușele 😍

  6. As alege mai mulrte modele de bratari cu pietre semipretioase nefiind in stare sa fac discriminari :))

  7. Irina Irina

    Cat de faine sunt!

  8. Nu am preferințe, imi plac ambele modele, sunt superbe.

  9. portiadecitit portiadecitit

    Imi plac ambele tipuri de bratari. 🙂

  10. Ramona Gheorghe Ramona Gheorghe

    Sunt tare dragute bratarile alese de tine

  11. I am sure this article has touched all the internetviewers, its really really nice paragraph on building up new blog.

  12. ช่วงต้นผมว่าเว็บไซต์ไหนก็แบบเดียวกัน ด้วยเหตุว่าเข้าไปก็พบเกมเดิมๆแต่ว่าเอาเข้าจริงๆมันแตกต่างกันครับ ยิ่งเว็บไซต์ไหนที่เวลาฝากถอนจำเป็นต้องผ่านพนักงานอันนี้ผมชิงชังสุดเลย เสียเวล่ำเวลา ส่วนตัวผมว่า UFABET ดีสุดเลยจ้าขอรับ เค้าใช้ระบบอัตโนมัติ

  13. I am so grateful for your blog.Really looking forward to read more. Really Great.

  14. Great blog article.Really looking forward to read more. Much obliged.

  15. Thank you for your post.Really thank you! Much obliged.

  16. Thanks again for the article post.Really thank you! Cool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *