Skip to content

Top trei mărci destinate copiilor de pe Notino

Bună și bine te-am regăsit pe blogul meu!

Atunci când vine vorba de cumpărături pentru copil nevoile sunt multe. Chiar dacă sunt genul de mămică care se gândește de două ori înainte de a cumpăra ceva, de-a lungul timpului am strâns câteva lucruri care mă ajută în creșterea celor mici.

Lucruri mici pe care înainte de a fi mamă poate nici nu realizam că o să am nevoie. Astăzi am primit ultima comandă de pe Notino și pentru că avem la dispoziție încă de anul trecut o nouă categorie, am profitat din plin și am luat acele produse de care ai nevoie și nu le găsești oriunde.

Mama și copilul este secțiunea destinată atât mamei cât și copilului încă din timpul sarcinii. Tot de la ei am și acest sterilizator de biberoane care este recomandat pentru a fi folosit în cuptorul cu microunde.

Produsele de la Philips Avent sunt printre cele mai bune, avem de la ei și biberoanele dar și dozatorul de lapte și chiar dacă bebe are deja un an, mai folosim din când în când acest sterilizator.

Tot pentru bebe Simon am mai ales o suzetă de la NUK, pentru că cea pe care o are acum ii rămâne mică curând. Da, suzetele trebuiesc schimbate în funcție de vârstă dar și dacă observam că forma nu îi mai place sau nu i se mai potrivește.

De exemplu, la noi principalul motiv pentru care mă grăbesc să îi schimb suzeta este faptul că acum are una plină în față și el fiind în erupție dentară salivează destul de mult și toată saliva îi rămâne pe sub suzetă provocându-i o ușoară iritație.

Modelul din această comandă l-am ales fără plastic în jurul guritei, după cum se vede în imagini. În plus am ales varianta potrivita pentru vârsta de 6-18 luni. Îmi doresc să fie ultima suzetă pentru că în jurul vârstei de un an și jumătate aș vrea să îl dezvăț pentru că va ieși mai des afară, o va scăpa pe jos și suzeta va colecta fel de fel de bacterii. Dar vedem cum va fi, tu cum l-ai dezvățat pe cel mic de suzetă?

Apropo de ieșit afară, m-am pregătit și pentru acest moment cu jucării copii potrivite pentru joaca în apa sau nisip. Nu știu dacă a fost o idee bună pentru că Simon încă nu știe cum să se joace în adevăratul sens al cuvântului, el încă explorează, analizează dar acest set de galetușe sunt sigura că îi vor plăcea, sunt calitative, micuțe și atrăgătoare.

Cam acestea sunt cele mai căutate firme de noi, tu pe care o preferi?

10 Comments

  1. Andreia Butnaru Andreia Butnaru

    Sincer pana acum nici nu stiam ca au aceasta sectiune pe Notino. Am si eu o nepoțica de 1 saptamana asa ca am sa dau o fuga pe site sa vad ce gasesc

  2. Raluca Raluca

    Cei de la Notino au mereu oferte si produse faine.

  3. Imi place ca Notino are produse si pentru copii, au mereu reduceri faine.

  4. Si eu cumpar frecvent produse pentru copii de pe Notino. Chiar am descoperit cateva produse noi despre care am vorbit si eu in ultimul meu articol

  5. Eu abia ce am aflat că pe Notino este și această categorie. Bine de știut.

  6. UniquebyMM M UniquebyMM M

    Foarte tare! nu știam de aceste produse pentru copii de pe Notino.
    Abia aștept să aleg ceva. Fuuug

  7. If some one wants expert view regarding blogging then i advise him/her to pay a visit this webpage, Keep up the good job.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *