Skip to content

Reduceri de Valentine’s day la Notino

Bună, îmi pare bine sa te regăsesc aici pe blogul meu. Astăzi îți voi da câteva idei de cadou pentru jumătatea ta.

Atunci când recomand cuiva ce ar putea oferi persoanei iubite, încerc să mă gândesc ce mi-ar face mie plăcere să primesc. Așadar, când vine vorba de cadouri de Valentine’s day pe Notino găsești o mulțime de variante, începând de la cosmetice, parfumuri, produse pentru igienă și terminând cu accesorii electronice.

Eu aș opta totuși pentru cosmetice, de exemplu un ruj bun, pentru că niciodată nu pare să avem destule. Noi femeile ne plictisim repede de o nuanță și dacă am avea mai multe ar fi ideal. Rujul de la Maybelline este unul destul de rezistent chiar pana la 16 ore și se aplică ușor și precis datorită pensulei sub formă de săgeată.

Valentine’s day pentru bărbați este la fel de ofertant, cele mai folosite aș zice eu că rămân acest tip de set ce conține gel de duș și spray antiperspirant. Cel de la Dove este ambalat plăcut, produsele sunt concepute special pentru bărbați. Gelul de duș are o cantitate de 250 ml iar spray-ul vine la 150 ml. Acestea pot fi folosite zilnic în igiena corpului.

Cadouri de Valentine’s day pentru ea mai pot înseamna și produse pentru aranjarea parului, nu cred că strică nimănui o astfel de pudră de fixare. Cea de la Osis o încerc acum pentru prima dată și sunt tare curioasă de cum va reacționa părul meu.

Cand eram coafată la salon îmi amintesc că se folosea o astfel de pudră pentru volum dar în cantitate foarte mică, direct pe rădăcina părului. Aplicată corect această pudră ține părul impecabil o zi întreagă chiar și două. Deci este un produs perfect pentru ca jumătatea ta sa fie aranjata mereu.

Ce produse ți-ar plăcea să primești de Valentine’s day? Sau ce vei oferi?

6 Comments

 1. Andreia Butnaru Andreia Butnaru

  Eu i-am luat sotului un parfum, am gasit unul la un pret foarte buna si abia astept sa il ofer 🙂

 2. Adriana Ivan Adriana Ivan

  Mi-ar plăcea să primesc un parfum sau niște cărți.

 3. Catalina Coman Catalina Coman

  Mie imi plac chestiile micute, simbolice. Nu trebuie sa cheltuim averi pe cadourile de Valentine’s Day.

 4. Soțului i-am cumpărat cadou un parfum de la Notino.

 5. Ana Ana

  Noi o sa iesim la restaurant sa ne sarbatorim.

 6. Ramona Gheorghe Ramona Gheorghe

  Aveam ceva parfumuri pe lista mea. N-am primit mare lucru de Valentine’s Day, dar mai sper ca voi primi de Dragobete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *