Skip to content

Rujuri pe care le-am încercat de pe Notino

Bună! Rujurile au cam fost date uitării în ultima perioadă dar pentru că restricțiile în ce privește pandemia s-au mai relaxat, mi-am comandat câteva rujuri noi pe care să le port fără mască.

Primul ruj despre care vă voi vorbi este cel de la Essence Cool Collagen Plumping, acesta oferă buzelor o nuanță discretă și interesantă. Îmi place că este îmbogățit cu acid hialuronic și dacă îți dorești să depășești puțin conturul buzei, acesta te ajuta netezând liniile fine și ridurile.

Hidratează foarte bine buzele, le oferă o culoare plăcută cu un ușor luciu, acoperă destul de bine și redă un aspect plin. Se poate aplica o singură dată sau până obții nuanța dorită, un alt atu este faptul că este un produs vegan. Este un ruj hidratant deci se poate purta zilnic fără probleme. Am uitat sa menționez ca acesta are și un efect racoritor, așadar este perfect pentru vară.

Chiar dacă în ultima perioadă am fost îndrăgostită de nuanțele apropiate de nude, am zis sa încerc și ceva mai îndrăzneț. Așa că am optat pentru acest set format din cinci rujuri pink.

Revolution PRO Lipstick Collection este perfect dacă vrei să îl oferi cadou sau sa îl împărți cu prietenele tale, cu siguranță fiecare își va găsi nuanța preferată.

Pe site există mai multe seturi în funcție de nuanțe, varianta Pinks conține nuanțe interesante de roz, perfecte pentru vară și pentru un machiaj îndrăzneț.

Cum era sa închei acest articol dacă nu chiar cu un ruj nude mat. Acesta se poate aplica foarte ușor cu pensula, în strat subțire. Pentru mine aș zice ca este un pic cam închisă nuanța de aceea voi încerca să îl combin cu un alt strat de ruj mai luminos.

Este rezistent la transfer și la apă, dar am și alte rujuri mult mai rezistente. Pigmenții de culoare sunt destul de intenși, astfel ca este nevoie de o singura aplicare pentru ca buzele sa capete o culoare intensă.

Analizând fiecare ruj în parte nu pot alege unul preferat, o să mă bucur de fiecare în parte. Tu ce ruj folosești de pe Notino?

5 Comments

 1. Eu am unul rosu de la Maybelline care e pe terminate și acum vreau sa-mi iau unul de la Essence.

 2. Simona Simona

  Au asa multe rujuri pe Notino… vreau sa incerc si eu modelele de la Revolution.. am doar un creion de buze de la ei.

 3. UniquebyMM M UniquebyMM M

  Rujurile sunt nelipsite din gențile și trusele mele cosmetice. Nu mă despart niciodată de ele.
  Cele pe care le propui cred că sunt potrivite și pot face parte din preferințele mele.

 4. De la Notino mi-am cumpărat doua rujuri de la Mac. Au avut reducere.

 5. Ramona Gheorghe Ramona Gheorghe

  Eu mi-am luat niste rujuri Maybelline tare rezistente si in niste culori superbe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *