Skip to content

Sfaturi importante pentru a avea o piele mai fină ca niciodată

Sanatatea pielii este importanta pentru oricare dintre noi. Defectele sunt deranjante atat pentru noi cat si pentru cei din jur iar acestea pot aparea oricand daca nu acordam o atentie corespunzatoate ingrijirii personale, atat prin procesele normale cat si prin utilizarea mijloacelor necesare acolo unde este cazul. Utilizarea in mod constant a produselor care sa elimine imperfectiunile de moment precum si a celor care sa mentina sanatatea pielii este esentiala si perfect normala. 

Aparitia de piele moale in anumite parti ale corpului precum genunchi, coate, palmele mainilor si talpi este inevitabil, mai ales atunci cand realizam multe sarcini de lucru manual sau stam incaltati perioade lungi de timp. Asadar, in astfel de cazuri, este necesar sa acordam o atentie si mai mare pielii nostre si sa alegem cele mai bune solutii pentru a o ingriji corespunzator. Aceste lucru este cu atat mai important pentru femei, a caror piele trebuie sa fie mereu frumoasa si perfecta. 

Una dintre cele mai bune metode de indepartare a anumitor defecte si efecte negative este de a utiliza o manusa de baie pentru exfoliere. Aceasta reprezinta, am putea spune, varianta manuala a unui aparat care poate face cam acelasi lucru, ca de exemplu cele cu piatra pentru calcaie sau talpi. Este totusi bine de precizat ca acestea sunt mult mai fine si mai eficiente pe orice suprafata a corpului, atat in eea ce priveste pielea moale dar si indepartarea de bronz, natural sau artificial, dar si a firelor de par ce cresc sub piele si ofera un aspect deranjant si o stare de incomoditate doamnelor si domnisoarelor. 

O manusa exfolianta este foarte usor de utilizat. Dupa cateva minute de asteptare sub apa fierbinte, pana cand pielea se hidrateaza si inmoaie, pot fi masate usor si continuu zonele dorite iar rezultatele pot fi observate chiar imediat. O astfel de manusa este utila chiar si atunci cand persoana care o utilizeaza a suferit arsuri solare mai usoare si vrea sa indeparteze pielea decojita, suprafata abraziva a manusii fiind indeajuns de fina incat sa nu provoace durere si usturime, senzatii cauzate de aceste arsuri, fie ele si foarte usoare. Dupa o clatire eficiente a pielii se poat obeserva rezultatele finale, o piele mult mai fina si cu un aspect mai ingrijit si mai frumos. 

Suprafata abraziva a unei astfel de manusi este realizata din materiale ce pot indeparta eficient defectele mai sus mentionate si totodata, sa fie destul de rezistenta pentru a putea fi utilizata pentru mai mult timp, estimativ in jur de 9 luni, asta desigur, daca vorbim despre un produs de calitate. De asemenea, materialul din care este realizata intreaga manusa, aparte de partea abraziva poate fi la randul sau matase sau vascoaza, ambele rezistente la apa si care sunt foarte fine si placute la atingere, fara a oferi neplaceri in utilizare sau efecte negative asupra pielii daca sunt purtate in mod repetat pentru mult timp. Astfel, acest tip de manusa de baie nu le va oferi utilizatoarelor decat efecte pozitive, o piele frumoasa si sanatoasa. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *