Skip to content

Planșă literele alfabetului și Cartea de activități pentru copii mici

Copii au nevoie de fel de fel de activități, de la cele în aer liber cum ar fi alergatul, săritul pe trambulină, mersul pe bicicletă și altele până la cele în scris cum ar fi labirinturi, careuri și alte jocuri haioase și interesante în același timp.

Mereu am încercat să combin utilul cu plăcutul, am observat că celor mici le place să învețe prin joacă și faptul că în acest mod prind informațiile mult mai repede mă încurajează și mai mult.

Probabil ați observat cât de des îi comand Adelinei cărți, îi place să primească și să răsfoiască de fiecare dată ceva nou. Iar mie îmi place că le găsește interesante și chiar dacă nu este mereu cu o carte în mână, mă bucur tare mult că atunci când o face o ia cu drag și o parcurge așa cum știe ea și bineînțeles că pe alocuri mă mai întreabă și pe mine ce nu înțelege.

În ultima comandă am inclus și Cartea cu activități pentru copii mici, aceasta conține labirinturi, careuri și alte jocuri amuzante. Își dorea tare mult ceva cu labirinturi fiind o activitate ușoară care o relaxează. Și celelalte activități sunt frumoase, acestea au cerințe diverse de la unește, colorează, găsește sau lipește autocolante.

Cartea este colorată foarte frumos, cu siguranță îi va atrage pe cei mici. Cerințele sunt ușoare și va fi o plăcere pentru copil sa lucreze pe un asa caiet.

Era să uit despre planșa cu literele alfabetului, chiar dacă pare luată de pe pereții școlii această planșă a ajutat-o pe Adelina să învețe literele de mână mari și mici. Mereu le încurca și această planșă a fost perfectă pentru perioada când le învăța.

Să nu credeți că acum le știe la perfecție, le mai uită din când în când, dar dacă are planșa la îndemână imediat își amintește. Aceasta are un de exemplu.

Așadar o carte poate avea și jocuri amuzante nu doar activități de scriere. Copii tai cum au învățat literele de mână?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *