Skip to content

Te rog, mulțumesc, te iubesc. Ema și Eric învață bunele maniere și Citire pe silabe

Bună! Astăzi am revenit cu un nou articol și cu același îndemn mai ales că ziua de astăzi este o zi atât de minunată pentru copii din întreaga lume. Cadoul de 1 iunie poate fi și o carte sau un joc distractiv pe care cei mici să îl iubească.

Știu că este mai ușor să mergem în supermarket punem câteva jucării și ceva dulciuri într-un coș și apoi le oferim copiilor noștri. Dar dacă stăm să ne gândim nici cărțile nu sunt foarte greu de achiziționat. Eu mereu aleg ceva de pe Libris, aici găsesc o mare varietate de cărți, jocuri sau puzzle pentru toate dorințele.

Adelina a primit zilele trecute cartea Te rog, mulțumesc, te iubesc. Ema și Eric învață bunele maniere scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc. Noi mai avem câteva cărți de la această autoare pe care Adelina le adoră și le păstrăm cu mare grijă și pentru frățior.

Cartea este cartonată, imaginile sunt minunate și poveștile foarte ușor de înțeles și amuzante, de fapt cele două personaje principale fac ca poveștile lor să fie plăcute de copii.

Tot pentru Adelina am ales și Trio puzzle: citire pe silabe care vine într-un pachețel. Acest joc este format din 60 de cartonașe, iar pe fiecare este câte o silabă și câte o bucățică de imagine, rezolvând puzzle din trei cartonașe vom afla cuvântul respectiv și cum se silabisește. În pachet mai găsim și o mini-carte în care părinții sau cei mici se pot verifica având jocuri și indicații.

Chiar dacă produsul este recomandat copiilor de patru ani, Adelinei îi prinde tare bine pentru că mai avem de lucrat la silabe. Noi mai avem încă un pachet din această ediție, în total fiind cinci: Citire pe silabe, Cuvinte cu rimă, Propoziții din trei cuvinte, Adunări ușoare și Ce urmează?

Cu siguranță vom lua întreaga colecție pentru că cei mici le gasesc mult mai atractive decât cărțile. Pe lângă acest dar plănuiesc să fac împreună cu cei mici și o prăjitură pe care să o servim împreună și poate dacă ne ajută vremea ieșim puțin și în parc sau chiar în oraș să vedem ce activități s-au organizat cu ocazia acestei zile.

Voi cum sărbătoriți 1 iunie? Ce daruri aveți pregătite pentru cei mici?

La mulți ani, copii!

3 Comments

  1. mihaelanistor mihaelanistor

    As fi oferit carti, mi se pare intotdeauna o buna alegere.

  2. Simona Simona

    Foarte frumoasa ideea cartilor. Cei mici au nevoie sa învețe care sunt bunele maniere. ^_^

  3. Ramona Gheorghe Ramona Gheorghe

    Iubesc cartile Printesei Urbane. Intr-un timp eram la curent cu tot ceea ce scria. Acum am trecut la un alt nivel sau cel putin fetita mea cea mare are alte preferinte. De 1 iunie a vrut o trotineta noua asa ca i-am indeplinit dorinta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *