Skip to content

Vichy Mineral 89 – kitul ideal pentru o piele hidratată

 

Vichy Mineral 89 – kitul ideal pentru protectia pielii

Bună! Am revenit cu o nouă campanie Buzzstore, de data aceasta vorbim despre îngrijirea pielii tenului.

În aceasta campanie am primit spre testare Vichy Mineral 89 Booster într-un recipient generos de 50 ml și Vichy Mineral 89 eyes de 15 ml.

Deși am fost ușor sceptică la început, produsele mi-au plăcut chiar de la prima aplicare. În primul rău acestea au miros discret și textura este destul de lichidă astfel încât o singura dozare ajunge pentru o aplicare.

Se întinde ușor pe față și se absoarbe rapid în piele. Îmi place faptul că ambele produse sunt transparente și nu lasă urme. În cazul meu am aplicat produsele fără probleme, nu irită pielea și nu înroșește ochii.

Eu le-am folosit pe ambele pe timpul zilei, așa că aplic boosterul si apoi gelul pentru contului ochilor, în îngrijirea de dimineață chiar după ce m-am spălat pe față, iar efectul se vede imediat.

Datorită boosterului pielea este mult mai netedă, mai hidratată și mai luminoasă, toate acestea datorită formulei unice îmbogățite cu 89% apă vulcanică Vichy și acid hialuronic. Apa vulcanică conține

15 minerale esențiale ce întărește bariera pielii, iar acidul hialuronic îmbunătățește vizibil elasticitatea pielii.

Mineral 89 eyes este de fapt un gel conceput special pentru conturul ochilor, acesta este formulat din 89% apa vulcanică Vichy, acid hialuronic și cafeina ce ajută la netezirea liniilor fine, avand o hidratare de 24 de ore și reduce la aparitia cearcanelor.

Tot in acelasi colet am primit si doua mostre din minunatul Booster pe care le-am daruit prietenelor mele pentru a se convinge singure ca aceste produse chiar merita incercate. Am primit recenzii pozitive si din partea lor, asadar pot sa iti recomand si tie cu incredere cele doua produse.

Este prima data cand folosesc produsele Vichy si mi-au lasat o impresie tare buna, incepand cu modul de prezentare al produselor pana la rezultatele pe care le aduce produsul in sine.

Tu ai incercat aceste produse?

6 Comments

  1. Ana Ana

    Am avut si eu de mai multe ori Vichy Mineral 89 si mi-a placut mult.

  2. Mineral Booster e un ser extraordinar, îmi place mult! Trebuie sa încerc și serul pentru ochi, cu siguranță este la fel de bun.

  3. mihaelanistor mihaelanistor

    Vichy are niste produse tare bune, am testat si eu cateva.

  4. Am avut și eu și am fost foarte mulțumită, cu siguranță le voi recumpara.

  5. Mulțumesc pentru recomandare. O sa caut produsele deoarece st ca ma voi înțelege bine cu ele 😁

  6. Iubesc produseled Vichy si Mineral 89 este printre preferatele mele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *