Skip to content

Noi hăinuțe de pe Bonprix

Bună și bine te-am regăsit pe blogul meu! Astăzi o să-ți povestesc despre ultima comandă pe Bonprix. Am cautat articole vestimentare cât mai simple, ușor de purtat și combinat.

Am încercat să formez mai multe ținute folosindu-mă de acest tricou dungat. Nu aveam în garderobă un astfel de model și dacă tot era la reducere am profitat și iată-l.

Materialul este unul destul de subțire dar chiar și așa este foarte calitativ, fiind bumbac 100% îmi place cum se simte pe piele. Tricoul are un decolteu mediu în partea din față. Iar pe piept în partea stângă are un buzunar mic cu marca John Baner JEANSWEAR.

Așadar prima ținută este formată din acest tricou și dintr-o pereche de jeans skinny. Eu fiind destul de scundă prefer să port pantaloni strâmți sau drepți. Așa că am ales acest model dintr-un material destul de elastic. Eu având doar 1, 50 metri îmi sunt puțin lungi, dar îi voi modifica chiar eu și cu siguranță vor fi blugii mei preferați când va veni toamna.

Blugii au ca și detalii secundare buzunare în față și în spate, se încheie cu fermoar și nasture, dispune și de găici pentru curea. Înălțimea taliei aș zice eu că este una media pentru că cea înaltă îmi ajunge sau chiar trece de buric.

Dacă tot spuneam de pantaloni drepți iată aceasta pereche de pantaloni 7/8 cu franjuri la tiv îmi tot fac cu ochiul de ceva timp de pe site. Deși perechea alba m-a atras mai mult, am zis totuși sa îmi aleg ceva mai colorat pentru că am doi copii mici și e cam greu sa mențin acel alb impecabil.

Pantalonii sunt din material bun și nu se decolorează. Dacă nu aș fi slăbit în ultima perioadă aș fi spus că măsura este puțin mai mare decât cum îmi venea pana acum, dar deocamdată e ok.

Tot în această comandă am mai adăugat și o un set de colanți pentru fete dar și o pereche de pantaloni scurți de blugi pentru soțul meu.

Cei care mă urmăresc știu că eu obișnuiesc să tot de cumpăr haine din categoria copiilor. De data aceasta am ales un set de colanți, o pereche gri și una albastră. Îmi place să port pe acasă haine lejere și de calitate în care să ma simt bine iar acești pantaloni sunt exact ce căutăm. Materialul este plăcut, iar bata din betelie este elastică.

Pantalonii soțului îi găsiți sub denumirea Bermude Slim Fit cu stretch marin denim. Mi-a plăcut tare mult acest model și am zis că merită și el ceva nou. Dar cu poze o sa revin după ce a ajunge acasă.

Voi ce vă mai luați de pe Bonprix?

9 Comments

  1. mihaelanistor mihaelanistor

    Mi-am luat si eu cateva haine noi, tare imi place sa aduc piese vestimentare in dressing.

  2. UniquebyMM M UniquebyMM M

    Mi-ai amintit că am nevoie de o pereche de blugi. Și chiar nu suferă amânare problema. Prin urmare, fug pe Bonprix să vd ce mai găsesc!

  3. Am și eu în plan să-mi achiziționez o pereche de blugi pentru toamna asta. Frumoase combinații ai făcut!

  4. Și eu intenționez să dau o nouă comandă pe Bonprix în curând.

  5. Denisa Denisa

    Arata bine articolele, iti vin tare bine.

  6. Imi plac mult alegerile tale si se aseaza foarte frumos pe corp. Si eu am niste hainute faine de la ei si foarte calitative

  7. Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

  8. What’s up, this weekend is pleasant in favor of me,since this time i am reading this enormous educational paragraph hereat my residence.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *