Skip to content

Ma înscriu la SuperBlog 2022

Bună și bine te-am regăsit pe blogul meu! Astăzi m-am hotărât să mă înscriu la SuperBlog.

Cum, nu știi ce este SuperBlog?

Super blog este o competiție a bloggerilor care este deja la a 25-a ediție. Vor fi trei probe pe săptămână la care nu ești obligat să participi, de exemplu dacă subiectul unei probe nu te pasionează poți spune pas dar pentru a ajunge în top este nevoie pentru a participa la toate probele.

Va fi o experiență interesantă pentru că vor fi diferiți sponsori deci diferite subiecte care vor necesita multă documentare în prealabil. Vom primi brief cu ce avem de făcut dar cel mai interesant este că vom primi un punctaj în funcție de calitatea, originalitatea și creativitatea noastră.

Eu consider aceste probe ca niște teme pentru acasă în care trebuie să mă pregătesc foarte bine pentru a lua o notă bună. Sunt convinsă că timpul nu îmi va permite să particip la fiecare proba dar o sa încerc să mă țin cumva de treaba asta.

Eu am mai fost înscrisă în această competiție cred că prin 2017 dar din diferite motive nu am putut ajunge la final. Anul acesta deși am și mai puțin timp liber decât atunci mi-am luat inima în dinți și m-am înscris.

Față de acum cinci ani a mai apărut în plus și testarea produselor oferite de sponsori ceea ce este tare fain. Și încă un lucru care m-a atras a fost că ediția de anul acesta are storytellingul la putere, deci vom povesti mult și bine.

Dacă vrei și tu să te înscrii o poți face dacă ai un blog de minim trei luni și cel puțin douăzeci de articole publicate, plus un articol în care îți anunți comunitatea că te înscrii în cea mai tare competiție. Cine mai vine cu mine?

De la 1 octombrie se dă startul primei probe. Hai să fie sănătate, timp și inspirație!

8 Comments

 1. Mult succes, înainte participam și eu dar de când am început sa fac youtube, nu prea m a mai pasionat participarea.

 2. Ana Ana

  Multa bafta! Am participat si eu la o editie precedenta si a fost o experienta interesanta.

 3. SuperBlog este mai mult decât o competiție. Este o provocare cu tine însăți, experiență și o școaală de blogging. Mult succes!

 4. mult succes. eu nu am timp si nu mai vreau deadline-uri…am destule la job :))

 5. Ma batea si pe mine gandul sa ma inscriu, dar nu mai am timp si rabdare pentru o competitie lunga. Mult succes!

 6. mihaelanistor mihaelanistor

  Multa inspiratie si bafta iti doresc.

 7. Mult noroc iti doresc si sa ai cat mai multe articole creative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *