Skip to content

Cum să decorezi casa de Crăciun atunci când ai copii mici

Bună și bine te-am regăsit pe blogul meu! Astăzi vorbim despre un subiect care va fi de mare interes peste două-trei luni pentru părinții ce au copilași mici și care au început să meargă în picioare sau de-a bușilea. Cum să decorezi casa atunci când ai unul sau mai mulți copii mici?

Îmi amintesc că prima dată când am făcut bradul după ce a început Adelina să meargă, sa prindă și să tragă orice am stat cu mari emoții până când bradul nostru „a leșinat”. Din fericire era un brăduț mic și nu a lovit-o, dar chiar și așa am zis că la anul nu voi mai pune un brad în casă.

Ei bine, peste un an fetița deja mai crescuse puțin și am avut alt curaj, de data aceasta însă soțul mi-a făcut o „surpriză” aducându-mi un brad natural din care în fiecare zi cădeau ace pe care evident că cea mica le pândea, deci eu aș zice pas la bradul natural.

Dacă acum Adelina a crescut și teoretic s-ar descurca cu un brad în casă, mai avem un pitic care încă nu a împlinit doi ani deci iată că mă aflu din nou în aceeași situație doar că de data aceasta am putință experiență despre ce s-ar putea întâmpla. Iată sfaturile mele despre cum ai putea să decorezi casa de Crăciun dacă ești în situația mea.

 • Cel mai indicat ar fi să vă uitați după brazi artificiali, pe lângă faptul că nu o să trebuiască să aspirați/măturați în fiecare zi, un astfel de brad poate fi folosit mai mulți ani.
 • Bradul trebuie amplasat într-un loc la care cel mic să nu aibă acces, o altă cameră dacă bradul are dimensiuni mari, undeva pe terasă sau urcat pe o suprafață mai înaltă dacă ați ales un brad mai mic.
 • Dacă totuși vreți sa îl aveți în camera unde stați de obicei ideal ar fi să nu aibă firul de la instalație la nivelul lui, cu siguranță îl va atrage.
 • Globurile și ghirlandele trebuie puse în partea de mai sus astfel încât cel mic să nu ajungă, o secundă de neatenție și se poate tăia într-un ciob de glob sau să înghită ceva piese mici.
 • Dacă vrei să scapi de grija decorațiunilor, poti alege un brad cu mici decorațiuni incluse găsești pe BraziCraciun.net mai multe modele.
 • Tot pentru decorarea casei, tot pe același site găsești coronițe pentru ușă, ghirlande cu aspect de brad pentru balustrade. Acestea fiind așezate mai sus nu veți avea grija lor.
 • Tot pentru decorarea casei puteți alege beteală, instalații sau imagini cu tematică pe care să le așezați pe pereți, perdele sau mobilă.

Cu siguranță fiecare părinte își cunoaște copilul și va găsi o variantă safe pentru a decora casa. Important este să vă bucurați de sarbatori și de fiecare moment petrecut împreună cu cei mici. Voi ce tip de brad alegeți anul acesta?

9 Comments

 1. Simona Simona

  Si noi folosim bradul artificial. Ma bucur pentru ca am luat aceasta decizie. E important sa avem grija de el ca sa ne tina cat mai multi ani… ^_^

 2. Brazii artificiali cu noile tehnologii fac aproape insesizabilă diferența.
  Am fost adepta bradului natural până am văzut într-o vacanță cât de ușor se montează, se decorează și se depozitează. Fără să mai tăiem pădurile, fără urme de ace pe jos. În plus, cheltuiala se amortizează
  și chiar economisim bani în timp

 3. Coat and skin issues excessive shedding, scabs, itchy hot spots Frequent vomiting Decreased appetite weight loss Seasonal and or environmental allergies Loose stools diarrhea yellow or dark stools Flatulence Yeast infections topical or internal Inflammatory disorders of the GI tract ulcerative colitis, irritable bowel disease General lethargy, depression, restlessness or unusual aggression over the counter fertility drugs Renal artery revascularization procedures, either surgical or percutaneous, have been utilized to treat renovascular HTN in patients with malignant HTN, declining renal function, or those who develop pulmonary edema based on current guideline recommendations 10

 4. I feel that is one of the such a lot significant information for me.
  And i’m happy reading your article. But should statement on few general things, The site
  taste is wonderful, the articles is actually
  nice : D. Good activity, cheers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *