Skip to content

Tehnologia și avantajele ei

De la sfârșitul lunii noiembrie 2016, atunci când am puțin timp liber revin aici. Acest blog împlinește luna viitoare șase ani. Timp în care încrederea, relaxarea, satisfacția mi le luam de aici.

Blogul a apărut atunci când fetița mea avea trecut puțin peste un an. Îmi amintesc că abia ce se liniștise după erupția unor dințisori. Și pentru că simțeam nevoia să mai fac și altceva decât mâncare, curățenie și grădinărit mă tot gândeam de ce să mă apuc.

Și la un moment aud televizorul pe fundal, o prezentatoare întreba pe o vedetă ce tocmai devenise mămică ce face acasă și cum își petrece timpul. Iar răspunsul parcă îl aud și acum, persoana respectivă își făcuse un blog unde povestea cu mai multe mămici despre cum e viața cu un bebeluș. Atât mi-a trebuit să aud. Imediat am dat o căutare pe Google mi-am făcut cont pe o platformă și am și început să scriu despre tot ce îmi trecea prin cap.

Între timp am căutat pe grupurile de mămici o persoană care știe despre este vorba și să mă introducă în această lume. Am dat peste o persoană minunată cu care am discutat mult despre blogging. Și iată-mă ajunsă aici, după câțiva ani în care am avut multe colaborări frumoase cu provocări ce mi se păreau imposibile.

Am învățat cum stau lucrurile aici în online și chiar dacă nu sunt un blogger cunoscut mă bucur că am reușit să formez o comunitate care mă susține și mă urmărește de câțiva ani. Sunt mândră de mine atunci când scriu un articol bun, mă bucur când o fotografie de mea este apreciată dar sunt dispusă mereu să și învăț din greșeli.

Cum ne ajută tehnologia

Nu puteam niciodată să „lucrez” de acasă așa cum zic unii dacă nu aveam la îndemână tehnologia.

Fără să ne dăm seama am devenit cu toții dependenți de tehnologie, pentru că ne oferă multe alternative pentru a câștiga timp, bani și informații prețioase într-un timp scurt.

Știm cu toții că în cele mai multe familii din România cel puțin un membru este plecat în străinătate și datorită unui smartphone, laptop sau tabletă te poți vedea cu cei dragi în câteva secunde, bucuria unui copil care își vede părintele este nemăsurată.

Tot prin ajutorul internetului elevii au acces la aplicații, cursuri și informație doar la un click distanță. Ne amintim de perioada de urgență din timpul pandemiei și cât de benefică a fost tehnologia.

La fel de importantă este tehnologia și în industria medicală, în agricultură, în transport sau în alte domenii.

Și jocurile online ocupă un spațiu important în această sferă. Sunt persoane ce joacă atât de bine încât fac bani din asta. Ca să faci gaming trebuie să fii pasionat în primul rând și apoi să ai timp să joci, să te ocupi te strategii.

Dacă totuși îți dorești să petreci altfel timpul făcând sport și călătorie pe Spacer găsești ghiozdane, suport pentru telefon, dar și boxe portabile în cazul în care vrei să asculți muzică în timp ce te plimbi.

Consider că tehnologia ne ajută mult dacă știm să ne folosim de ea, totul depinde de noi cum gestionăm informațiile.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

3 Comments

  1. Simona Simona

    Tehnologia are multe avantaje cat timp nu abuzam de ea si o folosim exact asa cum a fost proiectata. ^_^

  2. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *