Skip to content

Animale și păsări domestice & Primele cuvinte-animale de companie

Pentru luna octombrie am ales să comand de la Libris două cărticele pentru copii mai mici și nu numai. Simon este fascinat de absolut toate animalele așa că am căutat ceva interesant și cu desene cât mai aproape de realitate.

Prima cărticică Animale și păsări domestice-ediție bilingvă este cu dimensiuni mici, colțuri rotunjite și pagini cartonate, astfel încât el să o poată răsfoi cu ușurință dar în același timp paginile fiind rezistente nu se vor șifona sau rupe.

Pe fiecare pagină avem ilustrat câte un animal sau pasăre domestică și pentru că această ediție este bilingvă avem denumirea atât în Limba Română cât și in Limba Engleză.

Eu am vrut neapărat să aibă și porcul așa că am răsfoit cartea virtual înainte de a comanda pentru a fi sigură că are și animalul preferat a lui Simon. Dar ca să vă faceți o idee le voi enumera pe toate: cal, țap, câine, măgar, vacă, capră, porc, oaie, rață, gâscă, găină, cocoș, porumbel, papagal, curcan, pisică, iepure, canar, taur, păun, struț și hamster.

Tot din aceeași colecție fac parte și animale sălbatice, fructe și legume pe care cu siguranță le vom comanda.

Cea de-a doua cărțulie Animale de companie-Primele cuvinte este la fel de interesantă și da, tot cu animale. Doar că de data aceasta animalele sunt ilustrate sub mai multe forme. De exemplu cățelul este reprezentat așa cum arată în realitate, dar avem și imagine sub forma de desene, umbra unui cățel dar și poza unui cățeluș din pluș, astfel cei mici își dezvoltă imaginația și pot recunoaște animalele indiferent de modul în care le văd.

Imaginile îi ajută să recunoască și să învețe părțile corpului la unele animale, ce sunete scot, ce fel de rasă sunt sau alte detalii care să îi atragă pe cei mici.

Cele două cărticele le găsiți pe Libris, tot de la ei am mai comandat carte despre care vă voi povesti într-un alt articol. Copii voștri ce preferințe au atunci când vine vorba de cărți?

10 Comments

 1. Sunt tare educative cărticelele de genul, mai ales ceva bilingve și e bine că se găsesc opțiuni cu animale sălbatice.

 2. Al meu nu prea e cu cartile. Singurele care ii plac sunt cele de joc si cele de benzi desenate. 🙂

 3. Ana Ana

  Cea bilingva mi se pare super, o sa o pun pe wishlist.

 4. Simona Simona

  Cred ca nepotelului meu i-ar placea aceste carticele. Mersi pentru recomandari!

 5. Fata mea e mare si a parasit cartile pentru ebook-uri, i se par mai comod de citit.

 6. UniquebyMM M UniquebyMM M

  Foarte frumoasă cărticica! o avem și noi și suntem tare încântați.
  Mulțumesc pentru recomandare!

 7. mihaelanistor mihaelanistor

  Tare utile aceste carti simpatice pentru cei mici.

 8. Fetita mea cea mica ma tot fugareste prin casa cu o carte cu povesti. Are o pasiune pentru Pinochio

 9. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *