Skip to content

Kitul antirid de la La Roche-Posay

O nouă campanie Buzzstore mi-a adus spre testare două produse marca La Roche-Posay. Astăzi vorbim despre Hyalu B5 serum dar și despre Serum vitaminaC10 pură.

Cele două formează rutina completă antirid pentru zi și noapte.
Hyalu B5 conține acid hialuronic pur acesta are rolul de a hidrata și de a reumple pielea. Vitamina B5 ajută la repararea barierei cutanate. Madecassoisda regenerează pielea, recunoscută pentru efectul său calmant în special când este asociată cuU Vitamina B5.
Acest ser a fost supus unui studiu cosmeto-clinic pe 52 de femei care a durat 4 săptămâni și atunci s-a observat că într-o oră repară bariera cutanată, în patru ore reumple pielea, în 4 săptămâni reduce ridurile iar în proporție de 75% aspectul general al pielii este îmbunătățit.

Dacă am face o scurtă comparație cu Hyalu B5 fiole cel care este de cinci ori mai concentrat decât Serumul, rezultatele vin mult mai repede, de exemplu un mic procent de riduri dispar doar după 7 zile.


Dar să vorbim despre produsul vedetă al acestei campanii, noul serum VitaminaC10 este conceput special pentru pielea sensibilă. Acesta conține:
10% vitamina pură, aceasta are rolul de a stimula producția de colagen și diminuează ridurile și liniile fine.
Acid salicilic ce exfoliază delicatdelulele de la suprafața pielii și facilitează celulelor moarte, astfel pielea va deveni mai catifelată.
Neurosensină și apa termală de la La Roche-Posay contracarează inflamarea pentru a lăsa pielea intens calmantă.

Rezultatele dovedite clinic dar și observate pe pielea mea:pielea este mult mai fină, redefinită, radiantă plina de viață.
Acesta este recomandat a fi folosit atât dimineața cât și seara. Pentru un efect wow împotriva ridurilor ar fi ideal să folosiți Vitamina C10 alternativ cu Hyalu B5 Serum.

Produsele mi s-au părut interesante chiar de la primele aplicări, textura lor face ca produsul să fie aplicat ușor, acesta intră rapid în piele și efectele se văd încă de la primele aplicări. Tu ai încercat acest kit?

3 Comments

  1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

  2. Wіrr bieen inn Deutschland, Östеrreich und ɗer Schweiz
    absolut alⅼe Füһrerscheinklɑssen an, von Zweirädern der
    Κlаsse Aƅis zuu Untеrkategorien der Klasse
    D für Personenkraftwagen, einschließlich der Unterkategorien B und C für Light Vehiocles
    und Trucks. Wеitere Informatiⲟnen zu Führerscheіnklаssen finden Sie unter.Führeгschein kaufen ohne prüfung https://xn--fhrerschein-anschluss-8hc.com/f%C3%BChrerschein-kaufen-ohne-pr%C3%BCfung.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *